Alexandru Ivan, un lăutar de 21 de ani, a murit

Alexandru Ivan, un lăutar de 21 de ani, a murit
Alexandru Ivan, un lăutar de 21 de ani, a murit

Alexandru Ivan, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Costești, județul Buzău, cunoscut în lumea lăutarilor din județ, a murit sambata dimineață, la Spitalul Fundeni, din București.

Tânărul a descoperit că are cancer în urmă cu doar o săptămână! Alexandru a aflat că are cancer la ficat şi din păcate medicii nu l-au putut salva, a informat site-ul buzoienii.ro.

Tânărul a mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Acesta avea cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Prietenii care l-au sunat sau l-au vizitat la spital au rămas surprinși să-l găsească la fel de vesel, glumeț şi zâmbitor, conform declaraţiilor unui prieten bun pentru sursa citată.

Citeste si: S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!

Pe pagina lui de Facebook au curs mesajele prietenilor devastați de vestea primită.

„Chiar și când erai în spital, tu tot râdeai. Nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi. Tu mi-ai știut durerea mea, tu mi-ai fost mamă, tu mi-ai fost tată, când vorbeam cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..Tu ai fost familia mea. Toată viața mea nu o să te uit. Doamne, cu ce a greșit el, că era cea mai cuminte persoană pe care am cunoscut-o vreodată?”, a scris Kiril S.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Pensiile: "Sunt creșteri spectaculoase! De luni pana pe 15 aprilie vor avea banii acasa". Anunțul ministrului Muncii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies