Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent a dat totul din casă după ieșirea din competiție!

Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei
Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent a dat totul din casă după ieșirea din competiție!

Alexandru Moroșanu a făcut declarații surprinzătoare după ce a părăsit Casa Puterea Dragostei.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Alexandru Moroșanu, a făcut declarații neașteptate după ce a părăsit show-ul matrimonial. Acesta a dezvăluit și adevăratele motive pentru care a fost nevoit să plece din competiție la momentul respectiv.

Alexandru Moroșanu a afirmat că își dorește să se întoarcă în Casa Puterea Dragostei, mai ales pentru prietenii pe care i-a lăsat în urmă, Codruț și Andrei, dar și pentru a continua căutările în ceea ce privește o posibilă parteneră de viață.

„Le e cam frică băieților că mă întorc. N-am vrut să dezvălui prea multe. A trebuit să rezolve niște treburi personale, private, pe care nu le pot dezvălui, în Italia. Unii concurenți s-au bucurat, alții nu, dar dacă mă întorc nu se mai bucură nimeni, în afară de Codruț, chiar dacă e mai șmecheraș așa și Andrei”, a mărturisit Alexandru Moroșanu.

Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei

Citeste si: Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei, noul concurent la Survivor 2021?!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Alexandru Moroșanu și Andreea, legături neștiute

Alexandru Moroșanu a făcut o dezvăluire neașteptată în legătură cu Andreea, concurenta care se află în acest moment în tatonări cu Romeo.

Acesta a afirmat că a avut la un moment dat un schimb de mesaje cu focoasa brunetă, însă nu își dorește să intervină în cuplul celor doi.

Alexandru a avut o relație cu Andrada, care s-a terminat cu scântei, dar pare pregătit să se aventureze într-o nouă poveste de dragoste. Acesta a mărturisit că sunt câteva fete care i-au atras atenția în Casa Puterea Dragostei.

Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei?

Citeste si: George și Mădălina de la "Puterea Dragostei" și-au tatuat iubirea!

„Sunt câteva fete. S-au certat foarte mult zilele astea pe tema mea. S-au luat așa aiurea, printre care și fostul meu sau actualul meu prieten Romeo. Sunt foarte geloși băieții. Au fost câteva mesaje între mine și Andreea, mai demult, dar cam atât, nimic exagerat.

Ei se iubesc, dar nu știu unul de altul. Nu mă bag în relația lor”, a explicat Alexandru Moroșanu într-un interviu exclusiv pentru wowbiz.ro, după ce a părăsit Casa Puterea Dragostei.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies