Daunele cauzate de alimentația de tip fast-food pot afecta sănătatea pe termen lung, atenționează oamenii de știință.
”Boala cardiovasculară, diabetul, obezitatea, cresc de trigliceridele, colesterol, caria dentară în special la copii, toate acestea sunt boli extrem de grave şi de la vârste mici începând cu aceste boli şi expuşi la aceste boli, la fel, risc de boli degenerative de la vârste foarte mici. Aceste alimente ultraprocesate, ucid uşor”, explică Lygia Alexandrescu, medic nutriţionist, conform Digi 24.
Citeste si: Mă iubește, nu mă iubește! Comportamente care scot în evidență o iubire falsă
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
”Dacă nu avem vitaminele, organismul se îmbolnăveşte, iar vitaminele se distrug la tempearturi de peste 70 de grade şi noi trebuie să le luam de undeva şi nu le putem lua decât din alimente care sunt în stare crudă sau mai puţin procesate”, spune Nastasia Belc, Institutul pentru Bioresurse Alimentare.
sursa: clicksanatate.ro