Alina Ceușan, însărcinată cu al doilea copil! Mesajul cu lacrimi în ochi pe care l-a transmis pe rețelele de socializare. „2024 începe cu o aventură”

Alina Ceușan, însărcinată cu al doilea copil! Mesajul cu lacrimi în ochi pe care l-a transmis pe rețelele de socializare. „2024 începe cu o aventură”
Alina Ceușan, însărcinată cu al doilea copil! Mesajul cu lacrimi în ochi pe care l-a transmis pe rețelele de socializare. „2024 începe cu o aventură”

Alina Ceușan a anunțat a doua sarcină.

Alina Ceușan, cunoscuta creatoare de conținut, a obișnuit deja pe toți urmăritorii săi cu cele mai frumoase fotografii și videoclipuri din cariera ei profesională și din viața personală. Un alt tip de videoclip de această dată a stârnit emoțiile urmăritorilor săi.

Alina Ceușan, însărcinată pentru a doua oară

Citește și: Cine este Alina Ceușan. „Nu am cum să fiu geloasă!”

Alina Ceușan și Rock
Alina Ceușan și Rock[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

Alina Ceușan a postat pe rețelele de socializare un mesaj, alături de un videoclip în care erau adunate toate imaginile poveștii ei de până acum, traseul prin care a trecut odată cu a doua sarcină.

Vedeta a anunțat cu lacrimi în ochi că urmează să se mărească familia, iar fiul ei a fost foarte încântat de această veste.  “Dragul nostru Rock. Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilarie. Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu, cât și Raul, vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea dacă este cazul.
Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.”,
a spus Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Alina Ceușan, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Alina Ceușan
Alina Ceușan[Sursa foto: Instagram]

În cadrul videoclipului de prezentare, Alina Ceușan a vorbit foarte mult despre fiul ei, Rock, care se așteaptă la un prieten pe viață și își mai dorește să fie alături necondiționat. “2024 începe cu o aventură, de data asta pentru toți 3. Și sperăm ca luna august să îți aducă cel mai bun prieten, genul de prieten pe care îl poți suna chiar și la 3 noaptea și avantajul e că o să-ți răspundă negreșit.

Nici nu știi ce călătorie frumoasă vă așteaptă pe voi doi și pe noi toți. Cât despre tine, abia aștept să te cunoaștem, să îți arătăm lumea, să îți explicăm sensul ei. Rock te așteaptă și el cu excavatoarele. Zice că să o să-ți placă. Și știi de ce am vorbit atât de mult despre Rock în acest video care te anunță pe tine? Pentru că în aceasă casă și tu vei avea de așteptat la rând, din când în când, la fel ca fratele tău mai mare.
Rock deja te iubește foarte mult.”,
a mai adăugat Alina Ceușan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Alina Ceușan. „Nu am cum să fiu geloasă!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies