Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme

Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme
Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, în curând vedeta va deveni mămică pentru a treia oară, iar fericirea se poate vedea pe chipul ei.

Alina Pușcaș a dezvăluit că din dorința de a avea un bust mai generos, în urmă cu câțiva ani, a apelat la implantul mamar și a fost la un pas de a trece prin probleme foarte grave de sănătate. Vedeta TV le sfătuiește pe doamnele care își doresc să facă o astfel de operație de mărire de sâni să fie foarte atente la ce medic merg: “E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale, să fie totul cu recomandare.

Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta”

Citeste si: Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: DIETA cu fasole verde recomandată de antrenorul de lifestyle si nutriție Cori Grămescu

Citeste si: 14 vedete care suferă de boli cu transmitere sexuală. Le vezi mereu la TV, dar nu iti imaginezi ce fac în dormitor

"La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun.

Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema."

"S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după 3 ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice.

Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”, – a declarat Alina Pușcaș, pentru spynews.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Îți dorești să păstrezi proprietățile fructelor și legumelor? Nu le mai depozita în frigider

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies