Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

Cum arată Cristina Cioran în costum de baie
Cum arată Cristina Cioran în costum de baie

Cristina Cioran a fost în acest weekend la mare , unde a profitat din plin de timpul liber. Prezentatoarea tv a publicat pe contul de Instagram o poză în costum de baie, semn că nu are o problemă cu kilogramele în plus.

Cristina a recunoscut că este imperfectă, însă este fericită și nu vrea să schimbe nimic la fizcul ei. Kilogramele în plus par că nu o deranjează pe prezentatoarea tv, care a spus lucruilor pe nume, într-un mesaj pe Instagram.
„Sunt Cristina Cioran, sunt imperfectă, sunt normală, un om obișnuit, o femeie cu forme de care sunt tare mândră! Am și celulită și pișcături, nici nu am timp să îmi fac mereu pedichiura sau manichiura și nici nu sunt standardul de înălțime greutate! Nu judec oamenii dupa cum arata sau dupa cât cântăresc! Pentru mine, un om frumos este un

om fericit, multumit cu el și viața lui, cu conștiința împăcată. E ușor să bârfești, să râzi de altii, spun unii. Mie mi se pare usor să nu judeci, să nu te iei după aparențe, să nu bârfești, să nu râzi de altii! Îmi place apa foarte mult, nu soarele, ci apa!”, a scris Cristina Cioran pe contul de socializare.

Citeste si: Îți dorești să păstrezi proprietățile fructelor și legumelor? Nu le mai depozita în frigider

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 22-28 iunie 2019. Mercur va intra în zodia Leului

Citeste si: DIETA cu fasole verde recomandată de antrenorul de lifestyle si nutriție Cori Grămescu

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 22-28 iunie 2019. Mercur va intra în zodia Leului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies