Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist
Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

Alina Vidican pare să își fi refăcut viața la Miami, după divorțul dureros de Cristi Borcea și, de ceva timp, a scăpat de toate amintirile care o mai legau de omul de afaceri închis la Penitenciarul Jilava.

 

Alina Vidican a decis să șteargă orice urmă a relației dintre ei, umblând luni bune pe la tot felul de medici esteticieni pentru a-și scoate tatuajul uriaș, de pe spate, cu chipul fostului acționar dinamovist și cel de pe mâini, acolo unde scrisese numele fostului soț.

Citeste si: Transformarea incredibilă a Valentinei Pelinel! Toți prietenii lui Borcea au rămas șocați

Citeste si: Aroganța Alinei Vidican! Cristi Borcea trece prin emoțiile vieții, așteptând eliberarea, ea se răsfață cu cheltuieli de sute de mii de dolari

Citeste si: Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai exact, de curând, Alina Vidican a mers la unul dintre cei mai buni medici esteticieni din Miami, dar nu pentru mici retușuri la bust sau buze, ci pentru a scăpa de tatuajele  care îi aminteau de fostul ei soț. Și, după ce a plătit o sumă frumușică în dolari, una suficient de mare pentru a se asigura că nu va mai avea nicio urmă, Alina Vidican a scăpat de urmele care povesteau relația pe care a avut-o, ani la rândul, cu Cristi Borcea.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, de ceva vreme, Alina Vidican este, din nou, fericită. ”Alina Vidican s-a obișnuit cu gândul că nu mai are de ce să spere la Cristi Borcea, așa că acum își vede de viața ei. Se ocupă de afacerile pe care le are în Miami, este foarte atentă cu cei doi copii ai lor și, normal, are grijă să își aducă părinții cât de des poate în Florida, pentru a petrece cât mai mult timp cu ei.

Este încântată că cei doi copii ai ei cu Cristi  Borcea s-au adaptat perfect la stilul de viață american și că se descurcă de minune la școală”, ne-a spus o sursă apropiată de timișioreancă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se scoate un tatuaj?

Sunt mai multe variante la care ar fi putut apela Alina Vidican pentru a scapă de tatuajele care îi vor aduce aminte de fostul ei soț. Astfel, probabil cea mai folosită metodă pentru îndepărtarea tatuajelor este cu ajutorul laserului. Această metodă este satisfăcătoare, însă nu perfectă 100%. Sesiunile de tratament pentru ștergerea tatuajului au un preț ridicat și cer multă răbdare.

O altă metodă, mai nouă și, evident, de două ori mai scumpă, este prin "Bio-Trick". Cu ajutorul unui fascicul de micro-particule antiseptice de cristale se înlătura stratul de suprafață și cel mijlociu care conține pigmentul tatuajului. În prealabil, zona tatuată este răcită până la amorțire pentru că ulterior să  fie curățată la niveluri mai profunde. O a treia varianta pentru Alina ar fi metodă ”water cutting”. Această este o metodă folosită pentru tăierea țesutului, iar jetul de apă spală la propriu pigmenții de sub piele.
Din păcate, această metodă poate lasă cicatrici inestetice. Ultima varianta ar fi fost legată de modificarea tatuajelor, cel nou, pus peste cel vechi, urmând să reprezinte altceva.

 

Cristi Borcea, divorț dificil de Alina Vidican

Borcea a mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). La căsătoria cu Alina, Cristi Borcea l-a avut nas pe Gigi Becali, iar despărțirea dintre cei doi a fost extrem de dificilă, divorul durand suficient de mult încât să provoace o groază de speculații. La rândul ei, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies