Alina Vidican și Cristi Borcea au făcut pace. Cu cine va petrece acesta sărbătorile

Alina Vidican și Cristi Borcea au făcut pace. Cu cine va petrece acesta sărbătorile
Alina Vidican și Cristi Borcea au făcut pace. Cu cine va petrece acesta sărbătorile

Valentina Pelinel a declarat că viața ei de familie este perfectă, iar anul acesta petrece Crăciunul cu toată ”grădinița” de copii prezentă.

Valentina Pelinel a dezvăluit că cei doi copii pe care Cristi Borcea îi are cu Alina Vidican au venit în România, iar de sărbători vor sta împreună, semn că foștii soți au îngropat securea războiului.

Citește și: ,,Cel mai greu mi-a fost să aleg.” Valentina Pelinel, despre despărțire

Valentina Pelinel, ajutată de bone

În cadrul unui interviu, Valentina Pelinel a fost întrebată dacă se descurcă acasă, iar aceasta a spus că da, deoarece are bone.

„Am o mini grădiniță acasă, da, dar mai scap uneori, pentru că ei au grădinița, au opționalele, dar îi văd după. Da, avem bone, ajutor, avem ajutor ne împărțim bine”, a spus ea pentru click.

Valentina Pelinel a avut momente în care simțea că clachează, dar a trecut peste ele, iar în momentul în care își vede copiii răzând, îi trec toate stările negative.

De sărbători ei vor merge la munte, deoarece au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun sunt acasă în fiecare an.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte”, a mai spus Valentina.

Citește și: Ce stil de viață are Valentina Pelinel

Cristi Borcea are o familie armonioasă și fericită

De câteva zile în locuința lui Cristi Borcea este sărbătoare mare, căci Gloria și George, cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, sunt lângă de el. Cei mici au venit să vadă zăpada, iar mama lor i-a lăsat.

Între femeie și Cristi Borcea nu mai există niciun război. A fost nevoie să treacă ceva timp, însă, lucrurile au revenit la normal.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Milionarul are trei copii cu Mihaela Borcea: Patrik, Mellisa și Michael Angelo, o fată de 16 ani, Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu, iar cu Alina Vidican pe Gloria și George. Din relația cu Valentina Pelinel are trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, însă în timpul relației cu prima soție a avut relații cu avocata Simona Voiculescu, dar și cu Alina Vidican.

După ce s-a despărțit de avocată, dar și de soția Mihaela, el s-a căsătorit cu timișoreanca Alina, iar la nuntă au fost nași Gigi Becali și soția lui, Luminița.

Citește și: Bogdan de la Ploiești se află într-o relație? Ce au observat fanii în ultima fotografie postată de artist



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Cristian Boureanu. „M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies