Ce stil de viață are Valentina Pelinel

valentina pelinel
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este una dintre vedetele care reușesc să se mențină impecabil, chiar și după vârsta de 40 de ani.

În cadrul emisiunii „Sport, Dietă și o Vedetă”, fostul model a explicat care sunt secretele ei pentru un trup de invidiat, dar și de la ce reguli nu se abate mai niciodată.

Valentina Pelinel, sfaturi și trucuri

valentina pelinel sfaturi
Ce sfaturi și trucuri are Valentina Pelinel[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Pâinea cu maia, beneficii pentru organism!

Frumoasa blondină a recunoscut că nu petrece prea mult timp în bucătărie, iar atunci când o face, alege să gătească preparate mai puțin complicate.

În acest mod, Valentina a mărturisit că este ferită de obiceiul pe care mulți îl au, să guste din toată mâncarea pe care o prepară. De asemenea, un alt sfat esențial pe care îl are vedeta, este ca mișcarea să devină o rutină zilnică, indiferent cât de solicitantă este. Valentina a mărturisit că nu a obișnuit niciodată să numere caloriile, însă este atentă la kilogramele de pe cântar.

„Trebuie să te cântărești tot timpul și să te uiți în oglindă, că uneori sari calul, e normal. De exemplu, mergi în vacanță și mănânci. Când vii acasă, este momentul adevărului, în care vezi cât s-a pus șo dai jos.”, a povestit frumoasa vedetă.

Cum se menține Valentina Pelinel

valentina pelinel dieta
Ce mănâncă Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce se întâmplă dacă bei cafea fără zahăr în fiecare zi. Cu siguranță nu te-ai gândit la asta

Blondina a explicat că nu doar alimentația și sportul o fac frumoasă, ci și personalitatea ei pozitivă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Probabil și din felul de a fi, la fiecare contează, că poți să fii frumos dar dacă ești o persoană posomorâtă și mereu nemulțumită și vezi doar partea urâtă a lucrurilor, ce dai Universul, asta primești înapoi.”

, a mărturisit Valentina.

Cu toate că încearcă să urmeze un stil de viață cât mai sănătos, soția lui Cristi Borcea a recunoscut că nu face din acest lucru o extremă, ci își mai face și poftele, din când în când. Mai mult, pentru vedetă este important ca mâncarea să arate estetic, pentru a îi stimula dorința de a mânca.

„Dacă arată bine ce ai în farfurie, îți faci și poftă.

Sunt genul care pun mare preț pe a mânca sănătos, dar nu mănânc ca la carte în fiecare zi”, a spus Valentina Pelinel.

Cât sport face Valentina Pelinel

valentina pelinel stil de viata
Ce stil de viață are Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

Citeste si: Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

Pentru blondină, sportul joacă un rol esențial în viața ei. Chiar și în timpul sarcinii, Valentina a făcut exerciții fizice, la un nivel mai scăzut. Vedeta susține că indiferent de forma mișcării, este important să avem activitate constant, să nu fim sedentari.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Mișcare în fiecare zi. Nu trebuie să faci mult, cât poți. Atât cât ai timp și cât poți. Spre exemplu, după operația de la picior nu am putut să fac chiar ce făceam înainte, nici pe departe în prima lună sau a doua și făceam recuperare. Exerciții ușoare, ridicam piciorul, dar măcar făceam ceva.”, a declarat vedeta.

Ce mănâncă Valentina Pelinel

cum se mentine valentina pelinel
Cum se menține Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce înseamnă dieta fără sport. „Lucrurile se fac pe rând”

Pentru un stil de viață sănătos, este important să echilibrăm sportul, cu o dietă sănătoasă. Ca orice femeie care își dorește să arate bine, Valentina este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Vedeta a mărturisit că îi place carnea, însă încearcă să reducă consumul acesteia. Mai mult, blondina a declarat că adoră pâinea, însă se abține să o consume. De asemenea, fostul model a povestit că aproape în fiecare weekend, prepară tiramisu pentru soțul și copiii ei, însă ea alege să nu mănânce.

„Nu prea mănânc dimineața, știu că nu este sănătos dar vă spun adevărul. Mie nu îmi e foame dimineața, maxim beau un suc, sigur beau cafeaua cu lapte. După 12-13, când mi-am terminat sesiunea de sport, mi se face foame. Îmi place peștele, îmi plac fructele de mare, îmi place carnea, mănânc de două ori pe săptămână, fără probleme. Îmi plac salatele și chiar salata verde, simpla salata românească, cu ulei, puțină sare și lămâie, o ador.”, a declarat Valentina.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce stil de viață are Denise Rifai. „Unicul cadou pe care mi-l pot face este să am grijă ce mănânc și când mănânc.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies