„Am ajuns în București cu fix 40 de lei în buzunar”. Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate
Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Înainte de faimă, cântăreața a avut o perioadă în care a dus-o foarte rău cu banii și chiar ajunsese să fure din magazine! Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, piesele ei fiind apreciate atât de români, cât și de străini. Este faimoasă, duce o viață lipsită de griji și își poate permite aproape orice, însă nu a fost întotdeauna așa. Înainte de celebritate, Lidia Buble s-a confruntat cu o situație financiară foarte dificilă și nu îi este rușine să recunoască! Iată ce a dezvăluit artista în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate
Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble, nevoită să „fure” din magazine pentru a avea ce mânca

Totul s-a petrecut la scurt timp după ce a ajuns pentru prima oară în București. Deși s-a angajat ca bonă, Lidia Buble avea mari probleme financiare și nu putea apela la nimeni, căci toți cei apropiați erau departe, la Deva, orașul ei natal.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. (...)Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citeste si: Lidia Buble s-a fotografiat complet nemachiată! Cum arată artista când nu se află pe scenă

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate
Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble: „Prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine”

Cântăreața a recunoscut că uneori, de foame, apela la gesturi disperate, mâncând pe ascuns în supermarket. Nu avea bani nici de chirie sau pentru mijloacele de transport în comun, recunoscând că „acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB.

Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies