„Am ajuns la clinică.” Vlăduța Lupău, declaratii surprinzătoare împărtășite fanilor săi

„Am ajuns la clinică.” Vlăduța Lupău, declaratii surprinzătoare împărtășite fanilor săi
„Am ajuns la clinică.” Vlăduța Lupău, declaratii surprinzătoare împărtășite fanilor săi

Din ce în ce mai multe vedete din România aleg să apeleze la medicul estetician pentru anumite modificări. Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste, care a reușit să strângă o comunitate foarte mare de oameni care o susțin, și-a injectat botox.

Vlăduța Lupău este o artistă foarte apreciată de cei care o urmăresc, este foarte activă în mediul online și împărtășește cu fanii săi multe dintre activitățile pe care le face. Ea le-a spus celor care o urmăresc că a trecut pe la cabinetul medicului estetician, pentru a-și face tratamentul la care a renunțat cât timp a fost însărcinată.

Citește și: “Sper să nu fac febră.” Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are

Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică

Într-o postare de pe rețelele de socializare, artista a spus că a reușit să ajungă la clinica unui medic estetician cunoscut, cu scopul de a-și injecta botox. Vedeta a mărturisit că ridurile de la expresie au început să fie mai accentuate, iar procedura aceasta era necesară.

Artista a apelat la un medic estetician în care are încredere, mai exact, în cel care a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu cu intervențiile la nivelul feței.

Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică. Ce le-a împărtășit artista fanilor săi
Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică. Ce le-a împărtășit artista fanilor săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Nu știu cum va fi.” Vlăduța Lupău l-a luat pe micuțul Iair și au plecat de acasă. Unde s-au dus cei doi

Ce a menționat artista

Vlăduța Lupău a menționat, pe rețelele de socializare, că în câteva zile se vor vedea îmbunătățirile, iar ridurile de expresie nu vor mai fi la fel de accentuate.

Artista a vrut să își retușeze fața, deoarece în timpul sarcinii nu a reușit să ajungă la medic.

„Am ajuns la clinică, pentru că vedeți ridurile mele de expresie care o să fie rezolvate de doamna doctor. Acest rezultat se va vedea după câteva zile, pentru că eu am mai făcut acest tratament...injectarea cu botox. În timpul sarcinii, n-am mai revenit la doamna doctor, așa că nu mai sunt gravidă, nu mai alăptez, așa că trebuie să îmi retușez puțin fața”, a

povestit Vlăduța Lupău, într-un Instastory.

Vlăduța Lupău este foarte fericită în prezent, se bucură de o familie frumoasă, iubește și este iubită, iar cel mic este cel mai important pentru ea și din acest motiv va face tot ceea ce este posibil pentru a-i oferi totul, din toate punctele de vedere. 

Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică. Ce le-a împărtășit artista fanilor săi
Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică. Ce le-a împărtășit artista fanilor săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de numele copilului ei. “Ce nu poți tu de grija lui…”

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu știu cum va fi.” Vlăduța Lupău l-a luat pe micuțul Iair și au plecat de acasă. Unde s-au dus cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies