„Am ajuns la psiholog și separat, și împreună.” Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea

Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea
Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea

Jorge și Ramona Prodea au o relație de aproximativ 10 ani, iar împreună au un băiețel, pe David. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre relație de cuplu.

El și soția sa s-au despărțit de mai multe ori de-a lungul timpului și au ajuns chiar și la psiholog pentru a-și rezolva problemele din mariaj.

Citește și: Cine este Jorge. „Totul s-a terminat repede!"

Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea

Jorge și Ramona Prodea au o căsnicie frumoasă, dar cu toate acestea, de-a lungul timpului au întâmpinat și momente mai dificile în relație, după cum a recunoscut artistul.

El consideră că este un lucru complet normal să ceară ajutor specializat în momentele în care are nevoie, iar de curând a ajuns în cabinetul psihologului.

„Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat, și împreună. Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni”, a

spus Jorge pentru impact.ro.

Artistul își dorește să fie un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, iar pentru el este important să evolueze în fiecare domeniu din care face parte, iar pentru a realiza acest lucru are nevoie de ajutorul unui specialist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.

Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta. Mă gândeam: uite, vezi, lucrăm, mergem, facem sesiuni o dată pe lună sau de două ori pe lună, pentru că e nevoie să lași un pic de timp să lucreze.
Dacă faci des e ok, e ok să faci o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Ne-am salvat mariajul datorită nouă, un psiholog poate să te ajute, poate să te asculte, poate să îți pună întrebări ca să îți găsești răspunsurile, dar dacă tu nu vrei, niciun psiholog nu poate te ajute”,
a mai dezvăluit el.

Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea
Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este soția lui Jorge. „Relația noastră a început mai mult pe partea de business și așa l-am descoperit pe el”

Cum a început povestea de dragoste dintre Jorge și Ramona

Jorge a dezvăluit că relația lui cu Ramona, care e cu 10 ani mai mare decât el, a început la teatru, deoarece lucrau împreună acolo.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în «Romeo și Julieta», iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea”, a declarat artistul.

Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea
Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o: „Nimeni nu e perfect”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies