Cine este soția lui Jorge. „Relația noastră a început mai mult pe partea de business și așa l-am descoperit pe el”

Cine este sotia lui Jorge
Cine este sotia lui Jorge

Pe Jorge îl cunoaște toată țara, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă frumoasa lui soție. Iată cine este Ramona Prodea, cea alături de care îndrăgitul artist trăiește o adevărată poveste de dragoste.

Jorge, pe numele său complet George Papagheorghe, este căsătorit de mai bine de șapte ani cu Ramona Prodea. Artistul se mândrește cu soția sa de fiecare dată când are ocazie, drept dovadă fiind nenumăratele fotografii postate pe rețelele de socializare. Iată cine este soția lui Jorge și cu ce se ocupă aceasta:

Citeste si: Cine este MINODORA. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Cine este sotia lui Jorge
Cine este sotia lui Jorge[Sursa foto: Instagram]

Cine este soția lui Jorge

Ramona Prodea este mai mare cu 10 ani decât Jorge și se numără printre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară. Vedeta se bucură de un real succes în domeniul în care activează, ea fiind coordonatoarea unei echipe foarte mari din IT.

„Surprinzător, lucrez în IT și conduc reprezentanța pe Europa de Est a uneia dintre cele mai mari firme producătoare de cipuri, procesoare”, a mărturisit Ramona Prodea pentru ProFM.

Citeste si: Cine este Alexia Țalavutis. „Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este sotia lui Jorge
Cine este sotia lui Jorge[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul se laudă cu partenera lui de viață ori de câte ori are ocazia. Despre ea spune că este foarte inteligentă și că are o minte sclipitoare, iar la aspectul fizic nu mai are nimic de completat.

Deși se apropie de 50 de ani, Ramona Prodea nu își arată deloc vârsta. Are o siluetă de invidiat și un ten lispsit de imperfecțiuni, fiind un real exemplu pentru doamnele și domnișoarele de la noi.

„Este cea mai specială și cea mai spectaculoasă femeie pe care am cunoscut-o eu vreodată. Asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea. Pe lângă faptul că e foarte strălucitoare în gândire, e un suflet foarte bun.

Când ne-am cunoscut, nu mi-am imaginat că nu se poate enerva. Nu are niciodată nervi. Nu urlă, nu țipă, e de o calmitate de nu-ți vine să crezi. E foarte profesionistă, e foarte tare în ceea ce face, conduce 13 țări, e o forță”, a declarat Jorge pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Cum s-au cunoscut Jorge și Ramona Prodea

Cine este soția lui Jorge. Pe lângă cariera de cântăreț, Jorge și-a dezvoltat, de-a lungul timpului, și abilitățile actoricești. Acesta a jucat o perioadă la teatru, acolo unde a și cunoscut-o pe cea care urma să îi devină soție. Deși la început cei doi s-au înțeles în contextul câtorva afaceri, relația a evoluat, iar în august 2013 au pășit în fața altarului.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Noi ne-am cunoscut într-un moment în care nu știam dacă vrem să fim împreună.

Relația noastră a început mai mult pe partea de business și eu așa l-am descoperit pe el. Pur și simplu am fost surprinsă să descopăr omul din spatele actorului și artistului și maturitatea lui de business”, a mai declarat Ramona Prodea.

Cei doi sunt părinții unui băiețel, pe nume David, care le aduce bucurii în fiecare zi. Atât Ramona, cât și Jorge mai au fiecare câte o fată din căsniciile anterioare.

„Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect. Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios”, a declarat artistul, la un moment dat.

Cine este sotia lui Jorge
Cine este sotia lui Jorge[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Brigitte Macron. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Emmanuel Macron

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies