Cine este Alexia Țalavutis. „Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără”

Cine este Alexia Talavutis
Cine este Alexia Talavutis

Alexia Țalavutis are o carieră de succes și un public care o apreciază din toate punctele de vedere. La 31 de ani, vedeta este deja căsătorită cu un cunoscut regizor din România, iar împreună trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Află cine este Alexia Țalavutis și cum arată viața ei în spatele camerelor de filmat.

Alexia Țalavutis a intrat în atenția publicului după ce a făcut parte din serialul fenomen „Pariu cu viața”, însă aparițiile sale publice au fost din ce în ce mai rare în ultimii ani. De curând, frumoasa vedetă a revenit pe micile ecrane, iar fanii au fost extrem de încântați să o vadă din nou, la fel de zâmbitoare și plină de energie.

Citeste si: Cine este MINODORA. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Cine este Alexia Talavutis
Cine este Alexia Talavutis[Sursa foto: Instagram]

Cine este Alexia Țalavutis

Alexandra Maria Țalavutis, pe numele său complet, s-a născut la data de 27 mai 1990, în Constanța, și este o cântăreață, dansatoare, prezentatoare și actriță foarte cunoscută la noi în țară. A intrat în atenția publicului larg ca mambră a formației „Lala Band”, din serialul de televiziune „Pariu cu viața”.

Alexia Țalavutis a făcut primii pași în acest domeniu încă de la o vârstă foarte fragedă.

La doar 6 ani, frumoasa vedetă a fost co-prezentatoarea unei emisiuni pentru copii, participând de asemenea la foarte multe festivaluri naționale și internaționale de muzică, cel mai important premiu fiind trofeul „Premio Assolutto”, obținut la Festivalul Di Maiori din Italia.

Alexia a urmat cursurile la Liceul de Muzică George Enescu din București, iar mai apoi a devenit studentă la teatru și jurnalism.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Brigitte Macron. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Emmanuel Macron

Cine este Alexia Talavutis
Cine este Alexia Talavutis[Sursa foto: Instagram]

Carieră

Serialul care a condus-o pe frumoasa artistă pe culmile succesului a fost „Pariu cu viața”. În producție, Alexia Țalavutis o interpretează pe Monica Bora colega și prietena cea mai bună a Sarei Năstase (Sore Mihalache).

Faptul că provenea dintr-o familie bogată a transformat-o într-o persoană răutăcioasă și răsfățată. Monica râvnește după faima, iar din acest motiv va avea chiar și o relație cu un profesor, cu toate că îl place și pe Dima Trofin (Dumitru Gheorghiță Trofim).

Vedeta a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre exepriența celor doi ani de filmări la serialul fenomen din care au făcut parte și Dorian Popa, Alina Eremia, Sore sau Liviu Teodorescu.

„Momentul de după a fost cu mai multă bucurie, pentru că noi în momentul ăla n-am apucat să ne bucurăm de succes. Am fost cumva ținuți cu picioarele pe pământ și totodată nu ni s-a dat neapărat voie să conștientizăm cam cât de mare succes aveam! Și abia după ce am terminat și am apucat să ne liniștim, am observat de fapt singuri ce efect a avut proiectul «Pariu cu viața».

A fost foarte, foarte mișto, pentru că noi munceam acolo enorm, deci eram 24 din 24, mergeam acasă ca la hotel efectiv, adică doar dormeam cinci sau șase ore, dar nu apucam să ne vedem și roadele!”, a declarat Alexia pentru cancan.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexia Talavutis a mai putut fi văzuta în trecut și în serialul de comedie „Trăsniții” de la Prima TV.

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Cine este Alexia Talavutis
Cine este Alexia Talavutis[Sursa foto: Instagram]

Viață personală

Alexia Țalavutis este căsătorită de aproape cinci ani cu Alex Fotea, un cunoscut regizor de la noi din țară. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă își doresc să stea departe de lumina reflectoarelor. Alexia și soțul ei au mari planuri de viitor. Vor să își întemeieze o familie mare, cu trei copii, și sunt mai pregătiți ca niciodată pentru acest pas.

„Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa pentru că viața te duce altfel și câteodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Și, da, sunt pregătită! Eu voiam trei copii, acum nu știu cât o să mai am timp”, a spus actrița pentru cancan.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies