„Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

„Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate
„Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult de cinci ani de zile. Cu toate că în momentul actual este fericită și împlinită, viața a adus-o și în momente mai puțin plăcute, deoarece, în trecut, ea a fost înșelată de unul dintre cei trei foști soți.

Andreea Marin este foarte fericită în momentul actual, se bucură de o familie frumoasă și iubește din plin.

Citește și: ,,M-am amuzat văzând declarațiile.” Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

Ce a declarat Andreea Marin despre infidelitate

Cu toate că în prezent lucrurile merg bine în viața Andreei Marin, de-a lungul timpului a avut momente mai puțin plăcute.

Fosta prezentatoare TV a simțit multă durere de-a lungul timpului, deoarece Ștefan Bănică Jr. a înșelat-o în perioada în care erau soț și soție.

Ea a declarat, în cadrul unei emisiuni, că nu este comod să te simți înșelată, iar pe o scară de la 1 la 10 acest lucru doare spre 11. Cu toate că în momentul actual nu se pune problema de o neplăcere în relația ei, vedeta nu ar accepta să fie înșelată.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a

spus Andreea Marin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate
Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

Ce a mai declarat Andreea Marin despre relații

Andreea Marin este de părere că dacă între cei doi parteneri există respect, infidelitatea nu are cum să apară în cuplu, iar dacă unul dintre parteneri alege să calce strâmb, înseamnă că sentimentele lui nu sunt

atât de puternice.

Vedeta a ales să își vadă de drum în momentul în care a văzut că nu a fost ce trebuie și consideră că fiecare persoană alege pe ce poziție se așază când acceptă sau nu așa ceva.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor.

Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate
Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Pe mine nu mă destabilizează trei amețiți”. Andreea Marin, despre cum a reușit să facă față greutăților din viață! Ce sfaturi a oferit vedeta



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Marin a fost cerută în căsătorie? Vedeta s-a afișat cu un inel pe deget în fața tuturor: „Cel mai frumos început!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies