„E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

andreea marin
Andreea Marin

Familia Andreei Marin s-a mărit zilele acestea cu încă un membru, iar vedeta a împărtășit vestea emoționantă cu urmăritorii săi. Aceștia s-au arătat încântați de noul membru al familiei și i-au urat „bun venit”.

Andreea Marin a făcut un anunț pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia le prezintă urmăritorilor săi noul membru al familiei: o pisicuță de doar două luni.

Pisica a fost primită cu brațele deschise în familia vedetei, care este o iubitoare a animalelor de companie.

Andreea Marin a oferit primele imagini cu noul membru al familiei

Citeste si: Gestul neașteptat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur! Toată India a vorbit

andreea marin instagram
Andreea Marin are o nouă pisicuță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce surpriză a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei. Vedeta a fost externată din maternitate și a ajuns acasă

„Zâna Surprizelor” a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu micuțul animal, împărtășind cu urmăritorii ei bucuria unui nou început „Un "miau" firav m-a trezit în zorii primei sale zile petrecute în casa noastră. E o dulceață, are două luni, e jucăușă și abia aștept să o împrietenesc cu pufoasele noastre mai mari, așa cum am făcut odinioară și cu ele…”

Ce nume a ales Andreea Marin pentru noul membru al familiei

andreea marin pisica
Pisicuța Andreei Marin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tatăl Cristinei Șișcanu, internat în spital: „Nu am putut să fim împreună”

Numele l-a ales cu ajutorul urmăritorilor săi, acesta potrivindu-se cel mai bine pentru micuța jucăușă. „Ritualul serii, joaca dinainte de nani, "ce bine că sunteți toți acasă!", pare să ne spună neastâmpărata noastră.

Atâtea nume simpatice ne-ați sugerat pentru ea, mulțumim! Totuși, realitatea ne-a făcut să-l alegem pe cel neconvențional, dar sigur cel mai potrivit pentru ea: Țup-țup! Cum ne vede, nu aleagă, ci țopăie veselă și haioasă, ca un iepuraș energic, nicio asemănare cu pufoasele noastre mai mari, care își manifestau bucuria și pofta de joacă altfel. Așa i-a rămas numele!” a declarat Andreea Marin.

Pe lângă micul membru al familiei, Andreea Marin are grijă și de cele două feline veterane ale locuinței. Acestea au la rândul lor nume inedite, Ghetuță și Fistic, și se bucură de noul partener de joacă, chiar dacă acesta este mult mai energic și jucăuș decât ele: Cum ne vede, nu aleagă, ci țopăie veselă și haioasă, ca un iepuraș energic, nicio asemănare cu pufoasele noastre mai mari, care își manifestau bucuria și pofta de joacă altfel.”

a precizat Andreea Marin.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies