Ce surpriză a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei. Vedeta a fost externată din maternitate și a ajuns acasă

vladuta lupau sarcina
Vlăduța Lupău

În urmă cu 4 zile, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În urmă cu o zi, vedeta a fost externată din maternitate și a mers acasă, acolo unde soțul ei, Adi Rus, i-a așteptat cu o surpriză.

În urmă cu 4 zile, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În urmă cu o zi, vedeta a fost externată din maternitate și a mers acasă, acolo unde soțul ei, Adi Rus, i-a așteptat cu o surpriză.

Cei doi sunt foarte fericiți că au devenit părinți, iar artista a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, momentul după ce a născut.

Vlăduța Lupău, mămică pentru prima dată

Vlăduță Lupău, Adi Rus și copilul lor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

Cântăreața și Adi Rus și-au dorit foarte mult să aibă un copil și sunt în culmea fericirii, de când băiețelul lor s-a născut. Micuțul a primit un nume special, rar întâlnit la noi în țară, Iair.

Vlăduța a împărtășit în mediul online, fotografii chiar din primul moment în care și-a văzut copilul, pe patul de naștere. De asemenea, au apărut și primele imagini cu noua familie a artistei, ea, soțul ei și copilul lor. După ce frumoasa brunetă a anunțat ieri că urmează să părăsească maternitatea, Vlăduța le-a arătat fanilor ei, cum a fost așteptată acasă. Când a intrat în locuință, proaspăta mămică a avut parte de o mare surpriză, din partea lui Adi Rus.

Vlăduța Lupău, surpriză de proporții când a ajuns acasă

vladuta lupau a nascut
Vlăduța Lupău, în momentul în care a născut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară: „De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume, mama”

Așa cum și-a obișnuit fanii, Vlăduța a promis că va oferi detalii și despre acest moment special din viața ei.

Concret, vedeta a mărturisit că va povesti cum a decurs nașterea ei. Cântăreața a anunțat că este pregătită pentru noua etapă din viața ei și că este nerăbdătoare. Vlăduța a postat un videoclip din maternitate, în timp ce se pregătea să plece. În filmare se poate observa soțul ei, care ține bebelușul în brațe.

E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă.

Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm , a declarat artista.

cum a fost asteptata vladuta lupau
Cum a fost așteptată Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sper să nu mor”. Vlăduța Lupău are probleme grave în sarcină

Când a ajuns acasă, artista a avut parte de o mare surpriză, pe care le-a arătat-o și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Casa era plină de baloane albastre și albe, dar și cu baloane cu numele copilului. Mai mult, Adi Rus i-a oferit soției lui, un buchet imens cu flori și un tort, pentru a sărbători cel mai frumos eveniment din viața lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când vor reîncepe proiectele pentru Vlăduța Lupău

Cu toate că a devenit mămică, artista nu își dorește să neglijeze cariera. Astfel, Vlăduța va apărea din nou pe scenă, în scurt timp. Managerul cântăreței a lăsat să se înțeleagă că Vlăduța este nerăbdătoare să își continue proiectele muzicale.

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Calendar ortodox 10 august 2022. "Sfinte Mucenice Lavrentie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies