„Am auzit că divorțezi!” Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, iar fanii au criticat-o dur. Cum s-a afișat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online

„Am auzit că divorțezi!” Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, iar fanii au criticat-o dur. Cum s-a afișat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online
„Am auzit că divorțezi!” Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, iar fanii au criticat-o dur. Cum s-a afișat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online

După ce a avut parte de o vacanță de vis, Cristina Șișcanu s-a întors acasă. Împachetarea hainelor pentru călătorii poate fi o adevărată plăcere pentru unii, dar se pare că cel mai greu moment este acela când ele trebuie despachetate.

Cristina Șișcanu știe foarte bine ce înseamnă despachetarea bagajelor, deoarece în urmă cu puțin timp a întâmpinat o problemă. Iată despre ce este vorba!

Citește și: “Suntem în 2023! Nu mai este o rușine să te desparți!” Prima declarație a Cristinei Șișcanu, în privința zvonurilor despre divorțul de Mădălin Ionescu!

Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare, iar fanii au criticat-o dur

Nu au fost puțini cei care au plecat în vacanță, motiv pentru care prezentatoarea TV a avut nevoie de mult timp pentru a face totul cum era înainte să plece. Se pare că micuța are foarte multe articole vestimentare, motiv pentru care la ea a durat cel mai mult.

Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta împărtășește multe dintre evenimentele din viața ei cu cei de acasă.

Se pare că aceasta a decis să le arate toate hainele din bagaje și le ceară încurajări, motiv pentru care unii au criticat-o.

Majoritatea au sprijinit-o și au încurajat-o pe vedeta, conștienți de provocările vieții de mamă și soție în anumite circumstanțe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Între timp, alții au deschis subiecte care nu aveau nicio legătură cu subiectul.

Inclusiv speculații legate de un posibil divorț în familia lui Mădălin Ionescu.

„Nu știu ce să fac mai întâi. M-am apucat de 100 de lucruri o dată și încă n-am dus la bun sfârșit niciunul, pentru că este ceață în mintea mea. Nu știu care ar avea prioritatea, pentru că toate sunt importante. Aș fi vrut să fac mai întâi bagajele. Mai am de făcut și de dat niște mail-uri, deci sunt copleșită.

Să-mi iau inima în dinți. Vă rog frumos, am nevoie și de susținerea voastră, îmbărbătați-mă. O să-mi ia vreo 3 zile cred, să pun totul la punct. Acum o să încep să scot haine, să le sortez și să le pun la spălat. Mă rog, astea sunt niște genți pe care le pregătesc să le duc sus în dressing. O să am de curățat și niște genți pe care le-am tot folosit vara asta.
(...)”,
a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, întrebată de fani dacă divorțează

De-a lungul anilor, fanii prezentatoarei TV au continuat să îi adreseze întrebări referitoare la relația sa, evoluția acesteia și chiar despre posibile scenarii de divorț, inclusiv subiectul condițiilor în care ar lua în considerare despărțirea de Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a dat un răspuns imediat, afirmând că infidelitatea ar fi singurul motiv pentru care ar putea renunța la discuții, dar are convingerea fermă că familia sa este solidă și niciodată

nu se va pune problema unui astfel de scenariu în căsnicia sa.

Cu toate acestea, declarațiile Cristinei Șișcanu au fost interpretate în mod variat de către internauți, unii concluzionând că în relația lor ar putea exista infidelitate. Din această presupunere s-au născut și zvonurile false care au circulat online, sugerând un posibil divorț între prezentatoarea TV și Mădălin Ionescu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am auzit că divorțezi”, a spus unul dintre internauți.

Unii dintre internauți au acuzat-o pe vedetă, spunându-i că este mult prea transparentă pe rețelele de socializare.

„Pe cine interesează?”, ”Rufele murdare se spală în familia (și la propriu, și la figurat), nu pe Facebook”, ” Doamna, înainte de a face pasul sa pleci, lasă curat în casa indiferent unde pleci. Tot acasă te vei întoarce. Vacanta plăcută și relaxare”, ”După concediu, încă un concediu...”, au mai spus internauții.

Citește și: „Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Suntem în 2023! Nu mai este o rușine să te desparți!” Prima declarație a Cristinei Șișcanu, în privința zvonurilor despre divorțul de Mădălin Ionescu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies