"Am avut încă două sarcini care s-au pierdut" Declaraţiile cutremurătoare ale Vlăduţei Lupău. Artista va deveni mămică pentru prima oară

"Am avut încă două sarcini care s-au pierdut" Declaraţiile cutremurătoare ale Vlăduţei Lupău. Artista va deveni mămică pentru prima oară

Vlăduţa Lupău a vorbit, în cadrul unui podcast, despre cele mai dureroase momente din viaţa ei.

Vlăduţa Lupău şi soţul ei, fotbalistul Adrian Rus, trăiesc momente unice după ce au aflat că vor deveni părinţi pentru prima oară. Cei doi sunt fericiţi, emoţionaţi, nerăbdători şi puţin speriaţi. Îi încearcă un amalgam de sentimente şi abia aşteaptă să-şi ţină în braţe primul moştenitor.

Ei bine, recent, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, artista a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Deşi s-a afişat pe scenă şi pe micile ecrane, în permanenţă, cu un zâmbet larg şi cu o atitudine pozitivă, vedeta a trecut de mai multe ori prin momente care poate ar fi doborât o fire mai

puţin puternică.

Citeste si: Cine este Vlăduța Lupău. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară”

Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie.

În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Când eram așa în vârf de munte și îmi ieșise analiza aia, îi trimisesem lui Adi, era chiar de 1 decembrie și doctorița mea mi-a zis că analiza trebuie refăcută la 48 de ore.

Ca să îți dai seama dacă merge bine și sarcina e încă acolo, mai ales că eu am avut două sarcini pierdute, la început. Nu erau bune. Și mă duc să refac analiza, vine rezultatul, eu eram la a doua zi de filmări. Vine analiza și văd rezultatul mai mic. Automat când vezi rezultatul mai mic, clar sarcina s-a pierdut. Atunci a fost momentul când a picat cerul și lumea pe mine.
S-a terminat filmul, tot. În seara aia nu mi-am mai spus rugăciunile. Eram De ce mi se întâmplă mie asta? De ce, de ce? Nu trebuie să îl întrebi pe Dumneze de ce, trebuie să îi mulțumești.  
”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit unica.ro

Vlăduţa Lupău a vorbit despre afecţiunea de care a suferit: "Nu are leac prin tratament"

Vlăduţa a vorbit despre afecţiunea din pricina căreia a suferit atât de tare, şi a mărturisit că nu a fost la un singur medic ci a cerut mai multe păreri.

Boala asta nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici, până am ajuns la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei. Nu are așa o deslușire, din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli.

Ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze ”, a mai povestit îndrăgita cântăreaţă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău este însărcinată pentru prima dată: „Minunea mea, azi de Buna Vestire”

În continuare, solista mărturiseşte că, în cazul acestei sarcini, fericirea şi liniştea s-au instalat în sufletul ei abia după pragul de trei luni.

După am mai făcut niște analize și analizele alea au spus că am niște probleme la sânge, care, din nou, este o problemă în rândul femeilor. (…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie. (…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge, pentru că nu le știi și te întrebi de ce. Abia după ce pierzi o sarcină ajungi să afli că asta e problema. O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă ”, a conchis vedeta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies