„Am avut mulți ani ghinioniști.” Ella Tina a îndeplinit ultima promisiune pe care i-a făcut-o mamei sale

„Am avut mulți ani ghinioniști.” Ella Tina a îndeplinit ultima promisiune pe care i-a făcut-o mamei sale
„Am avut mulți ani ghinioniști.” Ella Tina a îndeplinit ultima promisiune pe care i-a făcut-o mamei sale

Ella Tina este una dintre cele mai apreciate persoane din showbiz-ul românesc și s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” unde a avut foarte mulți susținători, iar în momentul în care concursul a luat sfârșit aceasta a fost foarte activă pe rețelele de socializare.

Vedeta a trecut prin multe lucruri grele de-a lungul vieții, dar cu toate acestea a reușit să fie puternică și să facă tot posibilul să fie fericită. Mama ei s-a stins din viață în ultimele două luni ale anului 2022, iar din acel moment Ella Tina a simțit o durere inexplicabilă.

Citește și: ,,Am obosit.” Ella de la ,,Puterea Dragostei”, devastată de durere, după decesul mama sale

Ella Tina a îndeplinit ultima promisiune pe care i-a făcut-o mamei sale

În urmă cu puțin timp, Ella Tina a organizat o petrecere de ziua sa de naștere, unde a petrecut alături de cei dragi și a mărturisit că tot ce și-a dorit mama ei, înainte să se stingă din viață a fost ca fiica ei să fie fericită și să își trăiască viața la maximum.

Bruneta și-a organizat petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere, sâmbătă într-un club din Capitală. Ea s-a distrat în compania prietenilor săi, deoarece aceasta a fost dorința mamei sale înainte de a deceda.

 Tânăra a trecut prin clipe foarte grele, după ce mama ei s-a stins din viață, iar după mult timp în care a simțit o durere imensă, aceasta s-a putut distra alături de oamenii apropiați din viața ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ella Tina a purtat o rochie neagră, care i-a scos în evidență formele, iar pe lângă aceste lucruri și-a accesorizat ținuta cu o tiară și un colier cu diamante. 

„Este pentru prima oară când celebrez ziua mea. E prima dată când îmi organizez ceva.

Am avut mulți ani ghinioniști. Am zis că de azi înainte voi începe cu dreptul. Îmi doresc fericire, iubire și pace, atât îmi doresc. Nu știu să exprim prin porii ăștia ai mei. Atât îmi doresc cel mai mult. A venit momentul să mă pun pe picioare, să-mi fac un viitor destul de stabil. Țin cont de ceea ce și-a dorit mama, să fiu fericită”, a mărturisit Ella Tina, într-o emisiune TV.

Citește și: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ella Tina, copleșită de emoții de ziua sa onomastică

Pe data de 8 ianuarie Ella Tina a împlinit vârsta de 27 de ani pe data de 8 ianuarie și a organizat o petrecere, iar alături de ea au fost prietenii și persoanele dragi ei. Vedeta și-a sărbătorit și ziua onomastică, în data de 7 Ianuarie, de Sfântul Ion.

„Vă mulțumesc din suflet pentru absolut toate mesajele pe care ați început să mi le trimiteți.

Vreau să precizez că astăzi nu este ziua mea de naștere, adică pe 7, ci ziua mea de nume, iar duminică, adică pe 8, este ziua mea de naștere. Una după alta, așa s-a nimerit. Prietenii mei au decis să mă surprindă într-un mod plăcut, evident. Chiar m-au surprins, eram pe la bucătărie, uitați-mi fața. Vă mulțumesc din suflet. Mi-ați creat foarte multă emoție deja și sufletul meu e inundat de emoții și foarte multe palpitații și vă mulțumesc din suflet. Vă iubesc și să puneți poze frumoase cu mine, cei care aveți de gând să postați.”, a transmis Ella Tina pe Instagram.

Citește și: „Părinții nu ni-i alegem”. Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie. Mama vedetei este pe cale să își piardă viața



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mi-a dat Dumnezeu putere divină.” Minunea din ziua înmormântării mamei Ellei. Ce a apărut pe cer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies