„Am avut o relație toxică.” Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii?

„Am avut o relație toxică.” Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii?
„Am avut o relație toxică.” Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii?

Andreea Raicu a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o cu Tudor Chirilă. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Timp de șapte ani, cei doi au fost alături unul de celălalt, iar toată lumea s-ar fi așteptat să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. Astfel, vestea despărțirii dintre cei doi a venit ca un trăsnet pentru fanii cuplului, mai ales că pe parcursul relației lor au dat dovadă de discreție, fără să lase de gândit că ar putea să existe ceva care nu funcționează în relația lor.

Cum îl vedea Andreea Raicu pe Tudor Chirilă

Citește și: „Nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii.” Anca Țurcașiu a dezvăluit motivul pentru care nu și-a găsit un partener după divorțul de fostul soț

Care a fost motivul despărțirii dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă
Care a fost motivul despărțirii dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă[Sursa foto: wowbiz]

Chiar dacă s-au despărțit, Andreea Raicu și Tudor Chirilă au avut mereu cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt.

Mai mult decât atât, nu au fost niciodată implicați în scandaluri, iar fiecare dintre cei doi și-a văzut în continuare de viață. Tudor Chirilă este în prezent căsătorit și are o familie frumoasă. În schimb, Andreea Raicu nu a reușit până la momentul respectiv să găsească persoana potrivită alături de care să-și întemeieze o familie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a avut tot timpul cuvinte de laudă la adresa fostului său partener.

Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează.

Deseori mă aşteaptă cu masa pusă .”, spunea Andreea Raicu acum mulți ani.

Care a fost motivul despărțirii dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă

Citește și: „Nu știu ce fac cu copiii, de unde să o apuc.” Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei

Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă
Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși la momentul respectiv atât Tudor Chirilă, cât și Andreea Raicu, nu au dat niciun detaliu despre motivul despărțirii dintre ei doi, în urmă cu ceva timp, fostul model s-a decis să vorbească despre acest subiect sensibil din viața ei. Vedeta a spus că relația dintre ea și Tudor Chirilă ajunsese să fie una toxică, în cadrul căreia nu își mai găsea fericirea.

 „ Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani.

Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani… ”, a mărturisit Andreea Raicu.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

”Am părut un antipatic care se ia de ea degeaba.” Tudor Chirilă, enervat la culme din cauza unei angajate a Teatrului de Comedie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies