„Nu știu ce fac cu copiii, de unde să o apuc.” Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei

„Nu știu ce fac cu copiii, de unde să o apuc.” Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei
„Nu știu ce fac cu copiii, de unde să o apuc.” Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei

Laura Cosoi a oferit detalii despre noul proiect la care urmează să participe.

Laura Cosoi este o actriță talentată și o vedetă de televiziune îndrăgită de publicul larg. Blondina este un exemplu pentru mămici, având o căsnicie frumoasă alături de Cosmin Curticăpean și trei fetițe minunate.

De când a devenit mămică, actrița a luat o pauză de la proiectele profesionale, dedicându-și timpul și atenția familiei sale minunate. Deși nu a mai apărut de mul timp la TV, Laura Cosoi este activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi imagini din viața de familie, din vacanțe, dar și impresii generale.

De curând, vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare un nou proiect la care urmează să ia parte.

Laura Cosoi revine pe micile ecrane!

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?

 Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei
Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vestea conform căreia Laura Cosoi va reveni pe micile ecrane i-a bucurat pe fanii actriței, care i-au simțit lipsa la TV. Vedeta a vorbit despre noul proiect la care urmează să ia parte și deși nu a dat prea multe detalii, blondina le-a spus urmăritorilor săi că este foarte entuziasmată de acestă nouă etapă a vieții sale.

Mai mult decât atât, deși recunoaște că îi va fi greu să se împartă între familie și serviciu, blondina numește această nouă schimbare din viața sa „un nou început” și este pregătită să petreacă zi și noapte pe

platourile de filmare.

 „ Cât de curând voi începe filmările pentru un lung metraj, o comedie mai exact. Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez și cu care voi petrece timp zi și noapte până pe la mijlocul lunii iunie sunt minunați. Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școala.

Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune !”, este mesajul postat de Laura Cosoi pe pagina personală de Facebook. 

Laura Cosoi a primit mesaje de încurajare de la urmăritori

Citește și: „Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clondă, despre încercările de a-și salva căsnicia

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei
Laura Cosoi, despre noul capitol din viața ei[Sursa foto: Facebook]

Deși vedeta a declarat că îi va fi greu să se împartă între familie și filmări, fanii săi s-au grăbit să o încurajeze și să îi ofere susținerea de care are nevoie. Este evident faptul că Laura Cosoi este o mămică dedicată și o actriță îndrăgită de către publicul larg.

  Mult succes!!!!! Sigur toate celelalte se vor rezolva de la sine!!!!/ Succes Draga mea!! Cu siguranța te vei descurca cu tot, la cum te cunosc eu/ Succes, o să te ajute Dumnezeu sa duci treburile la bun

sfârșit !”,    sunt doar câteva dintre comentariile de susținere ale fanilor. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce se întâmplă în căsnicia Laurei Cosoi, după 8 ani de mariaj: „Se transformă de fiecare dată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies