„Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clonda, despre încercările de a-și salva căsnicia

„Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clonda, despre încercările de a-și salva căsnicia
„Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clonda, despre încercările de a-și salva căsnicia

Tavi Clonda a povestit despre cum încearcă să evite monotonia din relația de cuplu. Soțul Gabrielei Cristea a făcut un plan de care nu a reușit să se țină.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o familie frumoasă și două fetițe minunate.

Ca în orice alt cuplu căsătorit și cu copii, la un moment dat intervin grijile, oboseala și rutina. Acest lucru s-a întâmplat și în relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda.

De când au venit pe lume cele două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au mai reușit să petreacă atât de mult timp doar ei doi, iar acest lucru le-a afectat relația de cuplu.

Tavi Clonda a dezvăluit ce se întâmplă de fapt în căsnicia lui cu Gabriela Cristea

Citește și: „Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!” Gabriela Cristea a vorbit despre partidele de amor cu Tavi Clonda!

Tavi Clondă, despre încercările de a-și salva căsnicia
Tavi Clondă, despre încercările de a-și salva căsnicia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe lângă viața de familie, atât Gabriela Cristea, cât și Tavi Clonda au o carieră de succes și meserii destul de solicitante. Astfel, automat în viața lor de cuplu au intervenit situațiile stresante, iar oboseala și-a spus cuvântul.

În cadrul unei emisiuni, Tavi Clonda a mărturisit că îi este destul de greu să petreacă timp doar cu soția lui, din cauza programului încărcat pe care cei doi îl au.

Soțul prezentatoarei TV a făcut planuri pentru a-și salva căsnicia, dar nu a reușit să se țină de ele.

Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani. Noi acum ceva timp ne-am propus o dată pe lună să plecăm două zile, ne-a ieșit o perioadă, după aia mai greu. Trebuie să avem timp pentru noi, pentru că altfel lucrurile se strică și copiii sunt afectați, așa că încercăm să ne găsim .” a declarat Tavi Clonda despre căsnicia cu Gabriela Cristea, la o emisiune TV.

Tavi Clonda i-a făcut reproșuri Gabrielei Cristea

Citește și: „Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tavi Clondă, despre încercările de a-și salva căsnicia
Tavi Clondă, despre încercările de a-și salva căsnicia[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva lui, Tavi Clonda a mărturisit că i-a făcut reproșuri soției sale din cauza faptului că nu reușeau să petreacă timp împreună. Cântărețul i-a spus clar soției lui că are impresia că au uitat de ei, iar acest lucru ar putea duce în timp la degradarea relației dintre ei doi.

Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi

foarte multe lucruri. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie, dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus .”   a declarat Tavi Clonda, în urmă cu ceva timp.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Într-adevăr, am făcut un test de sarcină.” Ce a declarat Gabriela Cristea despre al treilea copil. Prezentatoarea TV a ținut totul ascuns până acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies