„Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?

„Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?
„Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?

Vestea că Smiley și Gina Pistol se căsătoresc a generat numeroase reacții în mediul online.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape 7 ani. Dacă la începutul relației lor au preferat să stea departe de ochii curioșilor, acum nu se mai ascund și vorbesc deschis despre evenimentele care se petrec în viața lor de cuplu. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, cei doi îndrăgostiți au anunțat că urmează să se căsătorească. Acest eveniment era oarecum așteptat de către fanii cuplului, mai ales că cei doi au împreună un copil, pe micuța Josephine.

Așadar, vestea că artistul și prezentatoare TV urmează să devină soț și soție i-a bucurat pe fanii cuplului. În schimb, gurile rele au simțit nevoia să îi adreseze câteva cuvinte răutăcioase artistului, la adresa partenerei sale. Unii dintre ei au adus-o în discuție chiar pe fosta lui iubită, Laura Cosoi.

Smiley, criticat de către fani pentru alegerea făcută

Citește și: „Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Smiley, criticat de către fani pentru alegerea făcută
Smiley, criticat de către fani pentru alegerea făcută[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui videoclip realizat împreună, Smiley și Gina Pistol au anunțat că urmează să se căsătorească luna viitoare. Cei doi parteneri au fost vizibil emoționați, simțind nevoia să împartă cu fanii lor vestea fericitului eveniment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Videoul emoționant care anunță căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol a generat numeroase reacții în mediul online.

Fanii cuplului i-au felicitat pe cei doi și le-au adresat urări de bine. În schimb, au fost și unele persoane care s-au arătat nemulțumite de decizia artistului cu privire la partenera lui de viață. Mai mult decât atât, au adus în discuție relația pe care cântărețul a avut-o în urmă cu mulți ani cu Laura Cosoi.

Deși au trecut mulți ani de când s-au despărțit, Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la vremea respectivă.

Astfel, mulți dintre fanii artistului au crezut că actrița va fi cea alături de care își va uni destinele.

În prezent, Laura Cosoi are o căsnicie minunată alături de soțul său, cei doi având împreună trei fete.

Smiley, la rândul său, o are pe micuța Josephine alături de Gina Pistol, urmând să se căsătorească în curând. Acest lucru nu i-a împiedicat însă pe internauți să adreseze câteva cuvinte răutăcioase la adresa cuplului.

  Bravo, măi Smiley! Ai ales până ai cules. Cu Laura Cosoi nu ai vrut să te însori, ai ales-o pe Georgeta, vânzătoarea de chioșc din Roșiorii de Vede. Te admiram ca artist și ca om, dar mi-am schimbat părerea .”, este unul dintre comentariile răutăcioase apărute la postarea făcută de Smiley.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când va avea loc nunta dintre Smiley și Gina Pistol 

Citește și: „La începutul relației a fost foarte dificil. Se întâmpla să ne certăm și la antrenamente.” Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre

Când va avea loc nunta dintre Smiley și Gina Pistol 
Când va avea loc nunta dintre Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]

Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu sufletul la gură fericitul eveniment. Potrivit spuselor sale, Smiley urmează să se căsătorească cu Gina Pistol luna viitoare.

Cei doi se pregătesc pentru petrecerea de nuntă, unde vor fi invitați toți prietenii lor. 

Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii. Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă .”, a spus artistul. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Nu-s genul de femeie casnică.” Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies