„La începutul relației a fost foarte dificil. Se întâmpla să ne certăm și la antrenamente.” Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre

„La începutul relației a fost foarte dificil. Se întâmpla să ne certăm și la antrenamente.” Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre
„La începutul relației a fost foarte dificil. Se întâmpla să ne certăm și la antrenamente.” Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre

Soția lui Mihai Petre a dezvăluit detalii neștiute despre începutul relației lor. Cei doi dansatori au avut parte de clipe tensionate.

Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii, timp în care au stat departe de scandalurile din lumea showbiz-ului.

Cum au trecut Elwira și Mihai Petre peste problemele din relația de cuplu

Citește și: „Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă

Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre
Elwira, detalii neștiute despre începutul relației cu Mihai Petre[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu, Elwira a oferit mai multe detalii neștiute din mariajul celor doi. Soția lui Mihai Petre a mărturisit că începutul relației sale cu soțul său nu a fost chiar ușor. Cei doi au trecut prin numeroase situații dificile, dar au reușit să le depășească.

Potrivit spuselor sale, principalul motiv de ceartă dintre cei doi dansatori a fost că nu reușeau să separe viața profesională de cea personală.

Astfel, atenția celor doi era tot timpul concentrată asupra antrenamentelor și a concursurilor, astfel încât uitau să își manifeste iubirea unul față de celălalt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta.

De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri. Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi.”,   a mărturisit Elwira în cadrul unui interviu.

Mihai Petre, un tată grijuliu și un soț iubitor

Citește și: „Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Mihai Petre, un tată grijuliu și un soț iubitor
Mihai Petre, un tată grijuliu și un soț iubitor[Sursa foto: Instagram]

Elwira și Mihai Petre s-ai căsătorit în anul 2008 și au împreună două fetițe minunate, pe Catinca și Ariana. Cei doi dansatori sunt foarte mândri de fetele lor, iar imaginile pe care le postează în mediul online topesc adesea inimile internauților.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mihai Petre este un familist convins și în spatele atitudinii distante pe care o afișează la TV, este un soț iubitor și un tată grijuliu.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Elwira a vorbit despre relația pe care Mihai Petre o are cu cele două fiice ale sale.

„Tati e foarte bun cu fetele, se joacă cu ele încontinuu, le gâdilă în fiecare seară, le amuză. Nu e rigid, Mihai e, pur și simplu, un foarte bun profesionist, dar e și cinstit. Cred că asta simte și publicul.

Bineînțeles, nici pe fete nu le minte niciodată, așa că ele simt asta. Dar simt și foarte multă dragoste din partea lui. ”, a mai spus Elwira.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Începe în mintea noastră.” Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă. Cum se menține soția lui Mihai Petre

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies