„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă

Tily Niculae a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Tily Niculae este o actriță foarte îndrăgită de publicul larg, datorită rolului său în serialul care a consacrat-o, „La bloc”. În prezent, actrița  a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor, ocupându-se mai mult de minunata sa familie.

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Tily Niculae și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă[Sursa foto: Instagram]

Tily Niculae a pierdut mai multe sarcini înainte să devină mamă a doua oară

Citește și: „Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!” Gabriela Cristea a vorbit despre partidele de amor cu Tavi Clonda!

Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tily Niculae are doi copii minunați, o fată și un băiat. În urmă cu 12 ani, vedeta a adus pe lume primul său copil, pe Sofia. Ulterior, au urmat perioade dificile pentru ea și pentru soțul său, care au încercat să mai aducă pe lume un copil.

Actrița a povestit cu ochii în lacrimi cum a pierdut câteva sarcini și cât de greu i-a fost să treacă peste acele momente dificile din viața sa.

Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?».

Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu ?”, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Din fericire, Tily Niculae și soțul său au reușit să îi mai facă Sofiei un frățior, iar acum cei patru formează o familie fericită.

Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale 

Citește și: „Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale 
Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale [Sursa foto: Instagram]

Tily Niculae este căsătorită de mai bine de 13 ani cu Dragoș Popescu și au împreună doi copii minunați. Actrița în vârstă de 37 de ani a renunțat la faima și succesul pe care le avea în industria cinematografică pentru a se putea ocupa de creșterea celor doi copii ai săi.

Pe parcursul celor 13 ani de căsnicie, Tily Niculae și Dragoș Popescu au întâmpinat numeroase momente dificile, la un moment dat fiind chiar la un pas de despărțire.

Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste aceste etape din viața lor, iar actrița a declarat că singurul motiv care ar putea duce la un posibil divorț între ea și soțul său ar fi lipsa iubirii.

I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru că nu-l mai iubesc .”, a mai spus actrița.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Momente grele pentru Tily Niculae. Care este boala cu care se confruntă artista?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies