„Am avut șansa să devin tată.” Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire. Ce regretă cel mai mult Șerban din „Liceenii”?

„Am avut șansa să devin tată.” Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire. Ce regretă cel mai mult Șerban din „Liceenii”?
„Am avut șansa să devin tată.” Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire. Ce regretă cel mai mult Șerban din „Liceenii”?

Tudor Petruț, celebru pentru interpretarea personajului "Șerban" în filmul "Liceenii", a dezvăluit recent despre cel mai mare regret al său și despre motivația care l-a determinat să renunțe la faimă și bogăție în favoarea unei femei.

Tudor Petruț, recunoscut pentru interpretarea rolului "Șerban" în filmul "Liceenii", a dezvăluit că resimte un profund regret pentru decizia de a renunța la cariera în teatru în favoarea celei în televiziune.

Citește și: Veste importantă pentru pensionare! Casa de Pensii a făcut anunțul

Tudor Petruț a renunțat la tot pentru iubire

Actorul a menționat că a fost deziluzionat de faptul că a fost nevoit să renunțe la teatru.

Având o experiență și pregătire în domeniul regiei de teatru, el a avut oportunitatea de a monta câteva spectacole înainte de a se muta în America. Cu toate acestea, a trebuit să își schimbe direcția și să se concentreze pe regia de reclame de televiziune, înlocuind astfel teatrul cu această nouă formă de expresie artistică.

„Pentru că sunt regizor de teatru de meserie, pentru că am copilărit în Teatrul Național lângă Emanuel Petruț și pentru că am făcut Facultatea de Regie și n-am fost chiar printre ultimii și pentru că am avut șansa să montez câteva spectacole

înainte să mă mut în America, da, am fost deziluzionat de faptul că a trebuit să renunț la teatru. Acum am descoperit reclamele de televiziune, am înlocuit teatrul cu reclamele…”, a spus el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tudor Petruț, despre fiul său

Deși a avut parte de un succes remarcabil în filmul "Liceenii", actorul a ales să se mute în Statele Unite ale Americii alături de fosta sa soție și copiii lor.

Tudor Petruț a admis că a renunțat la faimă pentru dragoste, considerând că aceasta a fost decizia potrivită în acel moment.

El a povestit despre experiența sa ca tată și cum fiul său cel mare s-a născut în America, dar a fost adus în România de către mama sa. Acesta a menționat că amândoi au absolvit facultatea în 1990 și au realizat că partenera sa nu dorea să rămână în România.

„Am avut șansa să devin tată. Un moment absolut extraordinar și băiatul meu cel mare s-a născut în America, după care mama lui l-a adus în România ca bebeluș. Am terminat amândoi facultatea în 1990 și am realizat că, sentimental, emoțional și chiar pragmatic, ea nu ar fi vrut să stea în România. Era cetățean american născut acolo, cu origini românești prin tată. În drum s-a căsătorit cu o nemțoaică foarte, foarte simpatică și amândoi au construit o familie senzațională, patru copii.

Toți patru au vorbit românește și germană de mici. Trei dintre ei au făcut facultatea în România, printre care și fosta mea soție. Așa am întâlnit-o, evident, și, mai mult, ei fiind foarte apropiați de de cultura română și pentru că fostul meu socru voia să ajute copiii să aibă relații cu români din România, unchiul meu Emanuel Petruț a fost într-o vizită în Los Angeles și printr-un complex de împrejurări a stat o săptămână la ei.
Când a revenit mi-a povestit toată istoria și mi-a și spus, așa, mai în zeflemea, «păcat că nu o să cunoști p-aia mică, fiindcă este de o dulceață senzațională». Ei bine, dulceața senzațională a venit la Universitatea din București și am cunoscut-o. Eu am avut noroc, pentru că m-am m-am dus la această familie numeroasă și generoasă și am fost dădacă într-o bună perioadă de timp, după care am încercat eu să înțeleg cum funcționează lumea filmului și a televiziunii.
E foarte greu până-i prinzi pulsul, pentru că noi venim cu, cum să spun, cu naivitatea asta, că orice se poate și că, mai ales că, vezi Doamne, eu am făcut câteva filme în România, o diplomă universitară care pentru Europa e totuși prestigioasă, dar nimic nu s-a întâmplat”, a povestit actorul în podcastul lui Adrian Artene.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu m-am dus să îi deranjez.” Ce a declarat Dinu Maxer, după ce a dat nas în nas cu Deea și noul său iubit

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Câteodată e timidă, e timorată.” Alex Velea a vorbit despre performanța Antoniei ca actriță. Ce părere are artistul de soția lui?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies