„Am crezut că mor de spaimă.” Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în timp ce se îndrepta spre America. Artista a fost foarte speriată

„Am crezut că mor de spaimă.” Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în timp ce se îndrepta spre America. Artista a fost foarte speriată
„Am crezut că mor de spaimă.” Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în timp ce se îndrepta spre America. Artista a fost foarte speriată

Saveta Bogdan a avut parte de momente terifiante în timpul călătoriei sale către America pentru a se întâlni cu fiica sa. Ea nu a anticipat ceea ce avea să i se întâmple în timpul călătoriei.

Saveta Bogdan a hotărât să își petreacă următoarele trei luni în America, locul unde fiica sa își are domiciliul. Ea vizitează în mod regulat America pentru a petrece timp cu fiica și ginerele acesteia.

Citește și: Cine este Nicolae Datcu. ”Mergeam pe câmp să pasc vaca şi cântam de unul singur sau şi cu alţi copii, pe care îi puneam să fie spectatorii mei.”

Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în timp ce se îndrepta spre America

Aceasta a fost situația și în prezent, dar Saveta Bogdan nu și-a putut imagina niciodată ce avea să i se întâmple.

La începutul călătoriei sale, Saveta Bogdan a întâmpinat prima problemă în aeroportul din Istanbul, unde a fost nevoită să facă față dimensiunilor foarte mari ale acestuia și s-a pierdut.

Cu toate că ar fi preferat să aibă parte de o cursă directă pentru a face călătoria mai ușoară, aceasta nu a fost o opțiune viabilă. Cu toate acestea, ea a avut norocul să întâlnească un domn amabil care i-a acordat ajutorul necesar.

„Aeroportul din Istanbul este foarte mare, mi-a fost foarte greu să mă descurc. Norocul meu a fost că până la urmă am cunoscut un domn, foarte drăguț, m-a ajutat”, a declarat Saveta Bogdan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Încercările nu s-au oprit aici, deoarece Saveta Bogdan a întâmpinat probleme suplimentare în timpul zborului, atunci când avionul a traversat o perioadă de turbulențe semnificative. Problemele au continuat și la aeroportul din Chicago, unde bagajul ei a întârziat câteva ore. În ciuda faptului că a ajuns la fiica sa, situația nu s-a îmbunătățit prea mult pentru artistă.

„A fost un drum cu peripeții! M-am speriat foarte tare, noroc că aveam pastilele pentru tensiune la mine. Am crezut că mor de spaimă, asa ceva nu am mai pățit niciodată. M-am speriat foarte tare, am stat în aer 40 de minute, nu ne lăsau să aterizam la Chicago. La Chicago nu venea bagajul, a venit bagajul tuturor, al meu nu. Am stat 2 ore și jumatate în aeroport, la un moment dat am crezut că mi-au pierdut bagajul.

Când am ajuns era foarte frig si ningea. Fiica mea s-a oprit la cumpărături și a uitat să lase mașina pornită. Când au venit din magazin, m-au găsit congelată”, a declarat Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan, dată în judecată de un coleg de breaslă

Saveta Bogdan a afirmat în cadrul unei emisiuni TV că Nicolae Datcu, un alt artist, a încercat să își înșele soția prin plecarea în Franța pentru a se întâlni cu o altă femeie, în urmă cu mai mulți ani.

Aceste acuzații au fost făcute după ce interpreta de muzică populară l-a acuzat pe Nicolae Datcu de infidelitate. Deranjat de aceste afirmații, Nicolae Datcu a decis să își facă dreptate în instanță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies