”Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.” Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei

”Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.” Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei
”Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.” Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei

Adriana Trandafir a oferit câteva detalii dureroase despre relația cu copiii ei, dezvăluind că nu a fost destul de prezentă în viața lor. Iată ce a declarat actrița!

Adriana Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la noi din țară. Deși se bucură de un număr mare de fani, puțini dintre aceștia cunosc durerea cu care este nevoită să trăiască îndrăgita vedetă, legată chiar de copiii ei. Recent, Adriana Trandafir a mărturisit că ar fi vrut nespus de mult să fie mult mai prezentă în viața copiilor săi, însă din cauza carierei sale actoricești, acest lucru a fost imposibil.

Din acest motiv, actrița a ajuns să se învinovățească zi de zi, fiind de părere că nu a fost o mamă bună.

„Am fost o mamă lipsă. Mi-aș fi dorit să fiu mult mai des împreună cu copiii mei.(...) Încerc și lupt din răsputeri să fie o mamă înțelegătoare, să nu îmi doresc, să nu-i oblig pe copii să trăiască viața pe care nu am trăit-o eu și să facă lucrurile pe care nu le-am făcut eu.(...)

Eu am fost un copil crescut foarte strict, dar când a fost vorba să-mi iau zborul și să plec la facultate, am fugit, că dacă nu fugeam, rămâneam în sat bibliotecară, cred.(...) Eu nu am fost o mamă bună, pentru că pe semne copiii meu au vrut să le citesc de mai multe ori basme seara, să-i culc de mai multe ori, să-i spăl de mai multe ori, să-i duc la școală de mai multe ori.
Îmi amintesc că tatăl Mariei Speranța i-a făcut codițele ani de zile, pentru că eu plecam. Îmi asum și îmi spun lucrul acesta. Este un capitol la care nu am fost foarte prezentă.”
, a mărturisit Adriana Trandafir, pentru un post TV.

Citește și: „A fost un șoc pentru mine! ” Emilian Răducu, mărturisiri dureroase după cinci ani și jumătate de la moartea fiicei sale, Denisa Manelista

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei[Sursa foto: Facebook]

Adriana Trandafir a luptat pentru custodia băiatului ei

Adriana Trandafir are doi copii, un băiat din prima căsnicie și o fiică din mariajul din prezent. Cu toate astea, actrița a trecut printr-un episod care a sfâșiat-o de durere, atunci când a luptat în instanță pentru custodia fiului ei, care era minor în acea perioadă. Mai mult decât atât, tatăl ei a fost prezent la tribunal, în calitate de martor, pentru a declara că Adriana nu este în stare să își crească fiul.

"Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.", a dezvăluit Adriana Trandafir, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies