„Am făcut jumate, jumate”. Ce sumă au câștigat Elis Armeanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani

Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani
Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani

Elis Armeanca este un artist foarte apreciat de public, iar persoanele nu se sfiesc să îl cheme la anumite evenimente. Chiar dacă o perioadă a stat în umbră, din cauza unor probleme pe care le-a avut cu interlopii, el nu a renunțat niciodată la cea mai mare pasiune a lui, muzica.

În cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță”, artistul a povestit despre care a fost cea mai mare sumă pe care a luat-o împreună cu Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani.

Citeste si: Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

Cea mai mare sumă de bani pe care a câștigat-o Elis Armeanca, împreună cu Vali Vijelie

Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani
Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță”, Elis Armeanca a povestit mai multe evenimente din trecutul lui, iar unul dintre ele îl avea ca personaj și pe Vali Vijelie. Artistul a spus că cea mai mare sumă de bani pe care a luat-o, a luat-o împreună cu Vali Vijelie.

„Cea mai mare sumă pe care am luat-o, am luat-o împreună cu colegul meu mai mare Vali Vijelie, pe care îl apreciez.

Pentru mine e un exemplu. Îmi place de el foarte mult. Îmi place gândirea lui, cum e ca om. E pozitiv, îți dă o stare bună. La Hanul Drumețului, când cântam împreună. Mi-a propus: 'Băi Elis, decât când tu vii să cânți, eu să mă opresc de rușinea ta și eu iau bani de la lume, hai să nu mă mai opresc și facem jumate, jumate”, a spus Elis Armeanca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

El a mai spus că au avut 50.000 în sacoșă, iar de la acel eveniment au trecut 10 ani. Cei doi au împărțit suma de bani pe care au primit-o și au fost corecți unul față de celălalt.

„S-a nimerit de am luat eu, a luat el, o dată s-a nimerit să ia el 50.000.

A venit un tip cu Maharu de la Cazino și au câștigat acolo foarte mulți bani. Deja Vali Vijelie a luat vreo 35.000-40.000 și noi aveam 50.000 în sacoșă. Sunt 10 ani de zile de atunci.", a declarat Elis Armeanca.

Citeste si: „M-a luat de pe stradă”. Amanta lui Vali Vijelie, dezvăluiri neașteptate despre relația cu artistul. Cântăreața susține că au fost  căsătoriți

Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani
Ce sumă au câștigat Elis Armneanca și Vali Vijelie, în urmă cu 10 ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Elis Armeanca, despre tatăl său

Elis Armeanca a precizat că tatăl lui urmează să se întoarcă în scurt timp din Canada, acolo unde este plecat de câțiva ani. Artistul își amintește cu drag de momentele în care tatăl său era pe val, deoarece consideră că atunci erau vremurile frumoase.

„Tata e în Canada. El a venit primul cu maneaua în țară din povestirile lui, din anii 80, îl adora pe Toni Iordache.(...)

Când era tata pe val, erau niște vremuri frumoase, în copilărie toți trăiam fericiți. Acum, când îmbătrânești puțin intervine stresul, una, alta. Tata era brand. A plecat în Canada și nu a mai continuat pentru că au fost niște chestii în familie, niște probleme pe care nu vreau să le discut. Va reveni cât de curând. Are chiar o surpriză pentru fanii lui, pregătește un proiect mișto. De sărbători ar trebui să ajungă în țară.", a mărturisit Elis Armeanca, la Fiță cu Adiță.

Citeste si: „Ești un laș și un trădător, un alt român”. Soprana Angela Gheorghiu, mesaj tranșant pentru dirijorul Cristian Măcelaru



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Sunt cel mai fericit om din lume”. Vali Vijelie răspunde acuzațiilor legate de scandalul cu amanta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies