Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

elis armeeanca
Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

Elis Armeanca este unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi de manele. Însă ştiaţi cu cine este căsătorit?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Elis Armeanca, ce vârstă are acesta, dar și cât de greu i-a fost atunci când mama sa a murit.

Elis Armeanca este fiul lui Dan Armeanca, cel care a adus în România titulatura de „manea”.

„Aşa i se spune: „tăticul manelelor”! El a venit pentru prima dată cu ele în ţară.

Înainte se cânta muzica lăutărească, cu ţambal şi bass. Tata a început prima dată să cânte cu chitara şi apoi voce” a spus Elis la Kanal D.

Cine este Elis Armeanca

Citeste si: Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”

elis armeanca varsta
Elis Armeanca[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Marinela Mavrodin. „Nu am exagerat cu nimic”

Cum a arătat copilăria lui Elis Armeanca

Elis Armeanca a avut o copilărie fericită, fără lipsuri materiale. Tatăl lui era unul dintre cei mai căutaţi artiști in acele vremuri. Concurenţa era una strânsă, mai ales că mai existau trupele Azur şi Generic. Acestea abordau același gen muzical si aveau fani in toată ţara. Dan Armeanca a făcut o nuntă fastuoasă la Casa Poporului, in anul 1995. 

În prezent, Dan Armeanca locuiește în Canada. Elis a evitat să vorbească despre motivul mutării tatălui său din ţară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Da! Este în Canada. Au fost câteva chestii, ca în fiecare familie, nişte probleme pe care nu vreau să le dezvălui. Dar o să revină, cât de curând.

După sărbători o să revină acasă."

Cum a trecut Elis Armeanca peste moartea mamei sale

Citeste si: Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

elis armeanca copii
Elis Armeanca si Adrian Mutu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie."

În anul 2021, mama lui Elis Armeanca a trecut în nefiinţă. Golul imens lăsat de cea care i-a dat viaţă, l-a făcut pe artist să povestească cu lacrimi în ochi, despre moartea mamei sale.

„Mama era omul lui Dumnezeu, un om care nu mințea, un om care nu te trăda, un om care nu îți făcea rău, din toate punctele de vedere era mamă! Am emoții când vorbesc despre ea, era pentru mine o persoană extraordinară.

M-a învățat foarte multe chestii, era o persoană pe care o ascultăm, aveam ce învăța de la ea. Da, a fost un șoc. A fost un șoc, dar am început să înțeleg singur că asta este viața, că trebuie să mergem mai departe. N-avem ce să facem, așa a vrut Dumnezeu”, a mărturisit Elis Armeanca, în podcastul lui Adrian Voicu, „Fiță cu Adiță”.

Pentru a-şi aduce aminte mereu de cea care i-a dat viaţă, artistul şi-a făcut un tatuaj pe mână, cu chipul ei.

Odată cu pierderea mamei, cântăreţul a precizat că s-a maturizat foarte mult.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce studii are Elis Armeanca

Elis Armeanca si Ilie Năstase[Sursa foto: Instagram]
    

Cu o sinceritate debordantă, interpretul de manele a precizat ce fel de studii are. Puţine persoane cunosc faptul că Elis Armeanca are doar 8 clase finalizate. Chiar dacă a fost axat pe tot ceea ce presupunea fotbalul, vedeta a specificat că mereu are dorinţa de a avea o permanenţă evoluţie.

„Eu am făcut fotbal, dar am ieşit lăutar! Vorbesc ţigăneşte. Am crescut la Românești de Dâmboviţa. În vacanțele mele, acolo mă duceau părinţii. Acolo se vorbeşte doar ţigăneşte, româna, mai puţin. Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint. Am doar 8 clase şi m-am apucat de cântat, dar şi acum îmi place să învăţ. Vreau să evoluez cât pot eu de mult!” a declarat Elis Armeanca pentru Kanal D. 

Cine este soţia lui Elis Armeanca

Citeste si: Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

elis armeanca sotie
Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă - TheExclusive (Kanal D)[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce vârstă are Elis Armeanca

Cântăreţul în vârstă de 38 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia lui Dana. Împreună au doi copii, un băiat şi o fată. Tot pentru Kanal D, Elis Armeanca a precizat care a fost cea mai mare  sumă de bani câştigată alături de Vali Vijelie. Solistul a specificat şi ce înţelegere are cu trupa atunci când trebuie să împartă banii după evenimente (40% solistul, 60% formația).

„Cea mai mare sumă pe care am luat-o, a luat-o împreună cu colegul meu mai mare Vali Vijelie, pe care îl apreciez. Pentru mine e un exemplu. Îmi place de el foarte mult. Îmi place gândirea lui, cum e ca om. E pozitiv, îți dă o stare bună. La Hanul Drumețului, când cântam împreună. Mi-a propus: „Băi Elis, decât când tu vii să cânți, eu să mă opresc de rușinea ta și eu iau bani de la lume, hai să nu mă mai opresc și facem jumătate, jumătate. S-a nimerit de am luat eu, a luat el, o dată s-a nimerit să ia el 50.000. A venit un tip cu Maharu de la Cazino și au câștigat acolo foarte mulți bani. Deja Vali Vijelie a luat vreo 35.000-40.000 și noi aveam 50.000 în sacoșă. Sunt 10 ani de atunci.”, a declarat Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies