Cine este Marinela Mavrodin. „Nu am exagerat cu nimic”

cine este marinela mavrodin
Cine este Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin este una din vedetele apreciate din showbizul românesc. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a reușit să își construiască o familie frumoasă.

Cu toate că este persoană publică, Mary, așa cum îi place să i se zică, își păstrează viața personală destul de departe de lumina reflectoarelor.

Cum a ajuns Marinela Mavrodin cunoscută

marinela mavrodin insarcinata
Marinela va deveni mămică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „M-am topit.” Marinela Mavrodin, primele imagini cu fiul ei. Fosta concurentă din casa „Puterea Dragostei” radiază de fericire

În urmă cu ceva timp, Marinela a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

De-a lungul carierei sale, vedeta a participat la mai multe show-uri de acest gen. În cadrul emisiunii, frumoasa șatenă l-a cunoscut pe Robert Urucu, cu care a ales să își unească destinul și au început o relație. Pe parcursul emisiunii, Marinela era o concurentă apreciată și a reușit să construiască o comunitate foarte unită.  Ulterior, vedeta și-a ținut fanii la curent, cu ceea ce se întâmplă în viața ei, prin intermediul rețelelor de socializare.

Marinela Mavrodin și Robert Urucu

marinela mavrodin si robert
Marinela și partenerul ei, Robert[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Marinela Mavrodin a aflat sexul bebelușului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci sunt nedespărțiți. Chiar și în viața profesională, Mary și Robert fac echipă.

Tânărul este cântăreț iar partenera lui de viață apare sau dansează, în majoritatea pieselor sale. Marinela este foarte mândră de cariera lui Robert și îl susține cu orice preț. După ce au participat la „Puterea Dragostei”, cuplul celor doi a ajuns să fie foarte îndrăgit. De aceea, Robert și Marinela au decis să îi țină la curent în continuare pe fanii lor și fac împreună vlog-uri, în care arată diverse momente din viața lor.

Marinela Mavrodin, viitoare mămică

marinela mavrodin puterea dragostei
Marinela Mavrodin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

La 24 de ani, vedeta a anunțat printr-un videoclip emoționant postat în mediul online, că este însărcinată. Marinela va deveni mamă pentru prima oară și așteaptă un băiețel, în luna martie a anului viitor.

Tânăra a povesit că pentru ea și iubitul ei a fost un moment extrem de emoționant, fiindcă amândoi își doreau extrem de mult să apară un bebeluș în viața lor.

„Nu a fost nimic programat. Adevărul este că am fost amândoi șocați, nu ne așteptam, cel puțin nu în această perioadă. Eu am afla când eram la serviciu, iar colegele mele făceau glume că am început să cântăresc cât doi, că mănânc dulciuri, că am o sclipire în ochi.  Nu

mai aveam deloc stare. M-am dus la farmacie, mi-am luat un test de sarcină. Bianca, nașa bebelușului era pe canapea, eu am ieșit din baie, tremuram toată efectiv, nu am știut ce reacție să am, am făcut un mare atac de panică. Am cerut încontinuu un scaun și apă.”, a declarat vedeta.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că sarcina ei nu este una foarte dificilă, însă se mai confruntă cu diverse stări de spirit sau cu pofte, specifice femeilor însărcinate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Trec de la o stare la alta. Acum sunt supărată, acum sunt fericită, am tot felul de stări. Stări de oboseală non-stop. Sunt obosită, aș dormi oricând și Robert este invidios pe mine în perioada aceasta.”, a povestit vedeta.

Ce intervenții estetice are Marinela Mavrodin

Precum multe alte persoane publice, tânăra a decis să apeleze la medici, pentru câteva intervenții estetice. Așadar, Mary și-a făcut o operație de mărire a bustului, dar și rinoplastie. Vedeta se declară mulțumită de rezultat, însă nu se poate spune același lucru și despre iubitul ei. La momentul operației de modificare a nasului, Marinela a avut curajul să se posteze în mediul online, bandajată și vânătă la față. Tânăra a ales să împărtășească cu urmăritorii ei, atât momentele bune din viața ei, cât și pe cele mai neplăcute.

„Nu am exagerat cu nimic, nici cu silicoanele, nici cu buzele sau altceva. In buze mi-am pus de 3 ori si nu au aratat niciodata exagerat. Robert spune ca este exagerat ce am facut. Eu am incercat sa ii explic.”, a declarat Mary.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Mădălina Craiu. „Încă achiziționez terapie”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies