„Am făcut lucrul ăsta pentru bani.” Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune

„Am făcut lucrul ăsta pentru bani.” Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune
„Am făcut lucrul ăsta pentru bani.” Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune

Mara Bănică a vorbit despre compromisurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale în televiziune.

Mara Bănică, în vârstă de 47 de ani, este o jurnalistă foarte cunoscută, cu o carieră de aproape două decenii în lumina reflectoarelor. Astfel, de-a lungul carierei sale, vedeta a făcut parte din numeroase producții televizate, iar unele au fost apreciate de către publicul larg, iar altele criticate.

Mara Bănică a făcut parte mulți ani din emisiunea prezentată de Mirela Vaida. În cadrul acestei emisiuni au existat numeroase cazuri sociale care erau prezentate și discutate în platoul emisiunii.

Astfel, ceea ce se întâmpla de multe ori în platoul emisiunii nu era întotdeauna pe placul jurnalistei, mai ales că emisiunea respectivă a fost de multe ori amendată de Consiliul Național al Audiovizualului.

Mara Bănică, despre compromisurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Citește și: „Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune
Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune[Sursa foto: Facebook]

Date fiind circumstanțele în care se desfășura emisiunea respectivă, atât Mara Bănică, cât și celelalte persoane care făceau parte din producția respectivă au fost criticate în numeroase rânduri. Astfel, jurnalista a declarat în cadrul podcastului „Tare de tot” că faptul că a făcut parte din acea emisiune, este cel mai mare compromis al carierei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deși poziția sa a fost aspru criticată, Mara Bănică este conștientă de faptul că aparițiile sale zilnice pe micile ecrane au constituit un avantaj. Mai mult decât atât, jurnalista la momentul respectiv câștiga sume frumoase de bani în urma acestei producții, fapt care a constituit principalul motiv pentru care a făcut parte din emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

În momentul de față, Mara Bănică nu mai are nevoie să facă niciun compromis în cariera sa.

Mai mult decât atât, jurnalista a spus că vrea să revină în atenția publicului doar dacă primește o ofertă care să i se potrivească, în care să facă show, să evolueze ori să ajute pe cineva fără să fie nevoie să își calce propriile reguli de viață în picioare.

Mara Bănică: „Nu m-aș mai întoarce! Dacă ar fi vorba despre o emisiune strict socială în care să ajuți oameni cu adevărat m-aș întoarce, dar făcută după niște reguli corecte, să nu se transforme în circotecă!” 

Viorel Grigoroiu: „Deci nu mai vrei circotecă! Deși, nu doar că o făceai, o întrețineai, dar dădea bine!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică: „Îmi luam leafa! Eu am făcut lucrul ăsta pentru bani, am avut nevoie de bani, nu mi-e rușine să spun asta. A fost o nișă pe care eu am găsit-o, a fost liberă și asta am făcut. Dacă am făcut și ceva bine în perioada asta, se contorizează undeva, dacă nu, asta e. Nu mai sunt nevoită să fac compromisuri profesionale.

Da, m-aș întoarce într-un proiect în care cred, m-aș întoarce într-un show, în ceva care să mi se potrivească, dar care să nu conțină regim, să nu conțină impunerile alea totale.”, a fost dialogul dintre jurnalistă și moderatorul podcastului.

Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune
Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Partenerul meu de viață îmi este mereu alături.” Andreea Marin a fost cuprinsă de emoții, după ce fiica ei, Violeta, a defilat alături de fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. Momentul a fost unul de excepție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies