„Am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem!” Când l-a cunoscut Andreea Ibacka pe soțul ei, Cabral, și cum s-a hotărât că trebuie să devină mamă

„Am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem!” Când l-a cunoscut Andreea Ibacka pe soțul ei, Cabral, și cum s-a hotărât că trebuie să devină mamă
„Am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem!” Când l-a cunoscut Andreea Ibacka pe soțul ei, Cabral, și cum s-a hotărât că trebuie să devină mamă

Andreea Ibacka a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Cabral.

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cunoscută de pe micile ecrane și din serialele în care a jucat, a povestit, în cadrul podcastului realizat de Jorge, când l-a cunoscut pe Cabral și care e diferența de vârstă dintre ei.

„S-a întâmplat când am fost pregătită eu.” Cum s-a hotărât Andreea Ibacka să devină mamă

Citește și: „Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.” Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă în privința educației fiicei lor!

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă. Câțiva ani de aici înainte!” Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?

Andreea și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar vedeta a povestit despre cum l-a cunoscut pe Cabral la vârsta de 22 de ani, fiind și o diferență de 8 ani între ei.

Aceasta a început să se gândească la copii abia în momentul în care a atins pragul de 30 de ani și s-a simțit pregătită pentru a deveni mamă.  „Aveam 22 de ani când l-am cunoscut pe Cabral. Mi-a mâncat tinerețea. El avea 30, l-am lăsat să trăiască, o să-i zic asta la bătrânețe. La 30, doar prin prisma faptului că nu aveam copii, am început să accelerăm puțin treaba asta.
Pur și simplu am făcut o recapitulare, am prioritizat familia, ceea ce nu făcusem. Cumva s-a întâmplat când am fost pregătită eu. A fost un decalaj de planuri prin prisma diferenței de vârstă. Eu duc la grădiniță acum, iar părinții mei aveau 40 de ani când am dat BAC-ul.”,
a povestit Andreea Ibacka.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce a ales Andreea Ibacka o grădiniță de stat pentru copiii ei

Andreea Ibacka și Cabral
Andreea Ibacka și Cabral[Sursa foto: Facebook]

Andreea și Cabral sunt de 15 ani într-o relație, iar de 12 ani sunt căsătoriți, așa că au trecut și prin numeroase încercări până la consolidarea relației. Se bucură în prezent de cei doi copii ai lor: Namiko și Tiago.  Andreea este mereu dedicată copiilor săi, iar în cadrul unui interviu mai vechi, aceasta a mărturisit de ce a ales o grădiniță de stat pentru aceștia.

Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic. Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare !”, a mărturisit Cabral Ibacka acum ceva timp.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.” Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă în privința educației fiicei lor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies