“Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

“Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment
“Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

Alina Pușcaș le-a explicat urmaritorilor săi de pe Instagram, care este motivul pentru care nu a răspuns la niciun mesaj primit, în ultimele zile.

În urmă cu doar o zi, Alina Pușcaș a postat pe pagina sa de Instagram, mai exact la Story, motivul pentru care nu a răspuns atât fanilor, dar nici prietenilor săi apropiați, la mesajele venite în număr destul de mare. Postarea a fost realizată chiar de pe patul de spital, acolo unde Alina Pușcaș primea îngrijire medicală.

Prezentatoarea TV a mărturisit faptul că simptomele au început încă din cursul zilei de marți, însă nu le-a dat prea multă importanță, cu toate acestea a fost nevoie să ajungă la spital după câteva zile în

care s-a confruntat cu febră ridicată, în mod constant, ajungând și până la 41.

alina puscas poze
Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Odată cu aceste schimbări, mulți călugări vor fi siliți să plece!”. Mănăstirea Frăsinei vine cu noi interziceri

 

Alina Pușcaș a dezvăluit ce probleme de sănătate are

Astfel, odată ajunsă la Spitalul Militar, din București,  Alina Pușcaș a fost băgată în tratament, tratament sub care se află și în momentul de față. În

urma unor investigații amănunțite, prezentatoare TV a aflat că se confruntă cu o infecție, de care nici măcar nu știa că există, fiind cazuri extrem de rare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Așadar, este vorba despre apariția unui abces la rinichi, care este o afecțiune foarte rară, aflându-se sub tratamentul indicat de medici.

În prezent, febra Alinei Pușcaș este ținută sub control, ceea ce o face pe aceasta să se simtă ceva mai bine.

alina puscas probleme de sanatate
Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală!”. Care sunt sfaturile pe care Andreea Marin le oferă tinerelor din ziua de astăzi

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere.

Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii (…), pentru prima oară, mă simt mai bine. (…)

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, (…) când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor.

Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră... am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic. (…) Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicăm din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar, din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită

mult mai bine pe perfuzii, până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar... ”,  a mărturisit aceasta, pe pagina sa de Instagram.

alina puscas instagram
Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Ce mic era Dominic!”. Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Ce mic era Dominic!”. Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies