„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat.” Cum a reacționat Gina Pistol, după ce a aflat că partenerul ei o înșală

„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat.” Cum a reacționat Gina Pistol, după ce a aflat că partenerul ei o înșală
„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat.” Cum a reacționat Gina Pistol, după ce a aflat că partenerul ei o înșală

Gina Pistol și Smiley și-au construit o poveste de dragoste solidă de-a lungul anilor și au fost binecuvântați cu o fiică, Josephine, care aduce bucurie în viața lor.

 Deși își trăiește visul alături de Smiley, puțini mai rememorează trecutul prezentatoarei TV, inclusiv relația ei din anii 2000 cu afaceristul de origine libaneză, Nicola Saikaly.

Citește și: „Am surprins-o dimineață.” Cum și-a surprins Deea Maxer fiica la prima oră a dimineții. Vedeta a fost copleșită de emoții

Cum a reacționat Gina Pistol, după ce a aflat că partenerul ei o înșală

În perioada respectivă, Gina Pistol aborda în mod deschis relația sa amoroasă cu Nicola Saikaly, făcându-și cunoscută chiar și conștientizarea aventurilor trecute ale acestuia.

„L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”, declara Gina Pistol, la vremea aceea.

Ba chiar mai mult, după despărțirea sa de afaceristul libanez, Gina Pistol a dezvăluit că a fost înșelată de două ori, atunci când era împreună cu el.

„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el”, mai spunea Gina Pistol atunci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gina Pistol are numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu fericit, bucurându-se și mai mult de viață de când au devenit părinții adorabilei lor fiice, Josephine.

Recent, Gina Pistol a împărtășit câteva observații despre comportamentul soțului ei, Smiley, în calitate de tată, lăudându-l pentru modul în care își îndeplinește acest rol și exprimându-și admirația față de el.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povești seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi dă și de mâncare.

Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu! Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies