“Am întâlnit un om extraordinar.” Cristina Spătar, fericită alături de noul soț și copiii ei, în noaptea dintre ani

“Am întâlnit un om extraordinar.” Cristina Spătar, fericită  alături de noul soț și copiii ei, în noaptea dintre ani
“Am întâlnit un om extraordinar.” Cristina Spătar, fericită alături de noul soț și copiii ei, în noaptea dintre ani

Cristina Spătar se află în culmea fericirii lângă noul ei soț. Ea și Vicențiu Mocanu au sărbătorit primul Revelion împreună, lângă copii.

Cristina Spătar a intrat în Noul An mai bucuroasă ca niciodată. Artista și milionarul Vicențiu Mocanu s-au căsătorit înainte de sărbători, la doar câteva zile după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie. În prezent, cei doi se laudă cu o familie frumoasă și se înțeleg de minune. Dovada stă chiar în poza publicată recent de vedetă pe rețelele de socializare, alături de copii și de proaspătul ei soț.

Cristina Spătar, prima fotografie lângă copii și noul ei soț

Cristina Spătar este, fără dar și poate, o femeie împlinită. După un divorț controversat și o perioadă plină de momente dificile, artista și-a găsit din nou liniștea. La începutul lunii decembrie, vedeta a fost cerută în căsătorie, iar mai apoi a făcut marele pas în mare secret cu iubitul ei, Vicențiu Mocanu. În prezent, noaptea dintre ani a prins-o pe Cristina Spătar cum nu se putea mai bine: fericită, lângă copii și cu un nou soț.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie rară cu întreaga familie, iar zâmbetul a fost nelipsit din peisaj. Poza publicată de Cristina Spătar nu a trecut neobservată nici de cei de acasă. Cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online au fost fericiți să o vadă din nou bucuroasă și au ținut să-i transmită toate gândurile bune:

"La mulți ani vouă! Dragă regină, ești minunată, divină!", "Ce mă bucur!", "Frumoşi, superbi, minunați!", "La mulți ani!!!Sunteți superbi!!",

au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: „Avem trei copii.” Cristina Spătar, dezvăluiri despre soțul său

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Spătar a petrecut primul Revelion alături de noul soț și copiii ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

Cristina Spătar mai dorește sau nu să aibă copii?

La puțin timp după ce și-a unit destinul cu Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar a fost întrebată dacă ia în calcul să devină mamă pentru a treia oară. Așadar, chiar dacă nu a exclus în totalitate această posibilitate, aceasta a declarat că nu se gândește la pasul respectiv.

"Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii.

Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copii sunt foarte încântați (n.r. fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: "Da mami, da, da!". Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. Nu știu dacă aș mai putea (n.r. să aibă copii), dar niciodată nu poți să spui niciodată.
Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor."
, a mărturisit Cristina Spătar, într-o emisiune TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este viitorul soț al Cristinei Spătar. Vedeta radiază de fericire

Cristina Spătar a petrecut primul Revelion alături de noul soț și copiii ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am spus DA!”. Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies