,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar
,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

Cristina Spătar a avut parte de schimbări majore în ultima perioadă din viața ei. La câteva zile după ce a anunțat că s-a logodit în Dubai, artista nu a mai stat pe gânduri și a făcut pasul cel mare alături de partenerul său milionar.

Vestea căsătoriei   i-a luat prin surprindere pe toți oamenii din viața artistei, dar și pe fanii acesteia. Ce a dezvăluit una dintre cele mai bune prietene ale Cristinei Spătar, Claudia Ghițulescu, despre eveniment.

Citește și: “Fiecare cu alegerile sale!” Fostul soț al Cristinei Spătar, reacție agresivă după ce a aflat că interpreta face pasul cel mare. Ce a dorit să știe toată lumea

Claudia Ghițulescu, despre nunta Cristinei Spătar

După ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Cristina Spătar a preferat să fie mai discretă, în ceea ce privește viața ei personala. În urmă cu puțin timp, artista a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă, deoarece este îndrăgostită până peste cap.

Vedeta se iubește cu un milionar din Vâlcea, iar cei doi au făcut nunta la doar câteva zile de când a fost cerută în căsătorie, în timp ce se afla în Dubai.

Nici apropiații nu au știut nimic despre marele eveniment, care s-au trezit la starea civilă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am fost nașă, martoră! Nu am știut nimic, ce crezi?! Și zice ea la mine: buletinul, vă rog! Serios?! Ne-a luat pe toți ca din oală! Am rămas tablou! Soțul ei a luat-o și pe ea prin surprindere! Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede! Chiar se gândea ce o să zică lumea

că se mărită, când ea are doi copii!De aceea a și vrut să țină ascuns totul până în ultimul moment. Pentru mine a fost o surpriză, m-am bucurat extraordinar de mult. Și pentru ea a fost o surpriză, a hotărât așa din scurt. Și i-am zis foarte bine că și lucrurile făcute așa din scurt, pe grabă, uneori funcționează. Așa că noi îi dorim casă de piatră, să fie fericită, că merită."
, a declarat Claudia Ghițulescu, prietena Cristinei Spătar, pentru click.ro.

Citește și: Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

Cristina Spătar își ajută soțul în afaceri

După ce a făcut marele pas, Cristina Spătar a anunțat că se va lansa în antreprenoriat și își va ajuta soțul în afaceri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu renunț la cariera mea. Sunt foarte fericită că am întâlnit un om, un adevărat partener care să îmi iubească și copiii și pe mine și să ne respecte.

Îmi tratează copiii ca pe propriii copii. Este un om deosebit și îi mulțumesc pentru asta! Pe lângă proiectele muzicale pe care le am și le voi dezvolta anul viitor, sunt implicată activ și în noua companie deschisă în asociere cu partenerii locali din Dubai. Companie care deschide o fabrică de producție de materiale de construcții în Dubai și dezvoltă acolo proiecte imobiliare.", a mărturisit Cristina Spătar, pentru ciao.ro.

Citește și: Cine a fost medicul Călin Doboș. „Rămas bun, prieten drag!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este viitorul soț al Cristinei Spătar. Vedeta radiază de fericire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies