Cine a fost medicul Călin Doboș. „Rămas bun, prieten drag!”

Dobos sotie
Dobos sotie

Medicul Călin Doboș era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România. Însă știați că acesta s-a stins din viață în urma unui grav accident?

Aflați din rândurile următoare cine era mai exact medicul Călin Doboș, ce vârstă avea acesta, dar și care a fost motivul pentru care a fost condamnat la închisoare. În plus, descoperiți și ce mesaje au transmis vedetele, pe rețelele de socializare.

 

Ce vârstă avea medicul Călin Doboș

Medicul   Călin Doboș era cunoscut și drept chirurgul estetician al vedetelor din România, printre care s-au aflat și Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Spătar, Claudia Ghițulescu, Răzvan Ciobanu, Andreea Tonciu, Raluca Podea, Nicoleta Luciu.

Cu toate acestea, deși cariera sa era în floare, avea o familie frumoasă și un fiu în vârstă de 19 ani, Călin Doboș s-a stins din viață la vârsta de doar 48 de ani, în cursul zilei de ieri.

medicul calin dobos varsta
Medicul Călin Dobod era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie."

 

Cine a fost medicul Călin Doboș

Prima intervenție chirurgicală estetică a medicului Călin Doboș se pare că a fost făcuta încă din perioada în care acesta era student la medicină. De-a lungul timpului, Călin Doboș a urmat mai multe stagii de formare în chirurgia cosmetică. Aceste stagii au fost urmate în alte țări, printre care se numără și Italia, Austria, Spania, Franța și Anglia.

„Deţin o diplomă de absolvire a facultăţii de medicină generală obţinută în 2001. Apoi, autorizaţie de liberă practică de chirurgie maxilo-facială din 2001. Deţin o autorizaţie de liberă practică în medicină generală din 2002. (…) Am o adeverinţă de medic specialist în chirurgie maxilo-facială din 2004 şi, în final, certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, care atestă că pot practica chirurgie plastică şi reconstructivă din 2010.

Am o specializare de chirurgie maxilo-facială şi legislaţia prevede că pot să mă înscriu la o a doua specialitate conexă fără examen şi mi se recunosc toate stagiile de calificare din prima specializare.”,  a susţinut Călin Doboş, în urmă cu ceva timp.

chirurgul estetician al vedetelor a murit
Medicul Călin Dobod era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Medicul Călin Doboș a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

În ciuda succesului pe care îl avea în prezent, medicul Călin Doboș, acesta se pare că s-a aflat într-un conflict foarte serios și grav, atunci când, din cauza faptelor sale și a neglijenței medicale, a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru uciderea din culpă a unei paciente.

Se pare că în urmă cu 7 ani de zile, medicul Călin Doboș a făcut o operație de liposucție, într-o clinică privată din Galați, însă fără licență, prin urmare ilegal, în urma căreia, femeia din Brăila, care avea vârsta de doar 36 de ani, a decedat, la doar 20 de zile după respectiva intervenție chirurgicală, atunci când a suferit mai multe perforații ale intestinului.

Astfel, sentinţa Curţii de Apel l-a condamnat în luna decembrie a anului 2020, la 3 ani de închisoare cu executare, dar i-a şi interzis dreptul de a profesa timp de 4

ani. Cu toate acestea, imediat ce a primit verdictul, medicul Călin Doboș a încercat să fugă din țară, însă a fost prins și dus în arest.

Așadar, pe data de 6 iulie 2022, Curtea de Apel Galați a pronunțat verdictul în cazul medicului Călin Doboș, atunci când a fost nevoit să plătească daune morale și materiale în valoare de 498.500 de lei, plus 28.000 de lei, în contul îngrijirilor medicale. Cu toate acestea, se pare că decizia a fost contestată de către avocații acestuia.

vica blochina declaratie calin dobos
Medicul Călin Dobod era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mircea Sandu. „Am zis că trebuie să lupt pentru copii!”

 

Medicul Călin Doboș s-a stins din viață

Trista veste a căzut ca un fulger, atunci când s-a aflat că renumitul medic de chirurgie estetică, Călin Doboș, s-a stins din viață, în urma unui accident de circulație, în timp ce se afla pe motor. Se pare că tragicul eveniment a avut loc în cursul zilei de ieri, atunci când Călin Doboș a pierdut controlul motorului, când se află pe podul Basarab.

Autoritățile sunt cele care susțin faptul că medicul Călin Doboș a pierdut controlul motocicletei și a ricoșat exact într-un stâlpul din beton, ceea ce i-a cauzat o lovitură gravă la cap, motiv pentru care medicii ajunși la fața locului, nu au putut face nimic altceva decât să declare decesul.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.”,  conform comunicatul Poliției

calin dobos a murit
Medicul Călin Dobod era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

 

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina și-au arătat regretele la scurt timp după aflarea veștii

La scurt timp după ce vestea pierderii medicului Călin Doboș, două dintre pacientele sale, dar și prietene, Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, au postat pe paginile lor de socializare, regretele față de prietenul lor de ani buni de zile.

”Rămas bun, prieten drag. Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia și implicarea în viața mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram, alături de o serie de imagini în care se afla alături de acesta.

Rămas bun, prieten drag! Prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme… Pentru mine ai fost și vei fi numărul 1. Om deosebit, bun și special! Te iubesc!”, a transmis Vica Blochina pe contul său de Facebook.

bianca dragusanu declaratie calin dobos
Medicul Călin Dobod era cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Irina Ursu. ”Încă de mică mi-a plăcut să recit în fața oamenilor.”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies