Cine este Irina Ursu. ”Încă de mică mi-a plăcut să recit în fața oamenilor.”

Cine este Irina Ursu. ”Încă de mică mi-a plăcut să recit în fața oamenilor.”
Cine este Irina Ursu. ”Încă de mică mi-a plăcut să recit în fața oamenilor.”

Irina Ursu este o tânără prezentatoare TV, și realizatoare de emisiuni. Află cum și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism, și ce adoră în meseria pe care o practică!

Irina Ursu, o cunoscută prezentatoare TV în vârstă de 28 de ani, a început să ocupe rolul de realizator de știri, în urma reportajelor și transmisiunilor live realizate în cadrul jurnalelor naționale.
Irina a îmbrățișat din prima clipă cu mult entuziasm și profesionalism oportunitatea de a se alătura unei echipe de știri, spunând despre ea că se consideră o persoană ambițioasă, căreia îi place mult să încerce lucruri noi.

La noul loc de muncă a cunoscut mulți oameni cu experiență în domeniu, cât și tineri energici cu dorința de a învăța cât mai multe lucruri. Totodată, a menționat faptul că există diferite proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simte că poate să contribuie.

Citeste si: Cine este Andrei Bănuță. ”Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba.”

Cine este Irina Ursu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

„Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care emisiunea de știri abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la emisiunea de știri, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos.”, a declarat Irina Ursu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Irina Ursu are multe cunoștințe și când vine vorba de storytelling, redactarea știrilor, interviuri, relații cu media și relații publice, copywriting, social media, comunicare strategică și management de criză. Așadar, ea este considerată un adevărat profesionist în media și comunicare.

Irina Ursu, despre pasiunea pentru jurnalism

Îndrăgita prezentatoare este de părere că nimic nu este întâmplător în viață. Ea a început să se pregătească serios pentru meseria pe care vrea să o urmeze din clasa a XI-a.

Când a ajuns în sfârșit la facultate, Irina era conștientă deja în ce direcție își dorește să meargă. Prezentatoarea de știri crede că disciplina și organizarea fac diferența între o poveste simplă, și una de succes. 
“Încă de mică mi-a plăcut să recit în fața oamenilor. Foarte mulți dintre profesorii mei spuneau că aș fi o actriță bună, dacă aș da la facultatea  de teatru.
Concret, lucrurile s-au aranjat în clasa a X-a, când m-am apucat de dezbateri academice. Mi-am descoperit și mai mult pasiunea aceasta de vorbit în public. Drumul meu mi l-am croit pentru că sunt extrem de hotărâtă. Nimic nu a fost la voia întâmplării”, 
a mai spus ea, în cadrul unui interviu.

Citeste si: Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

Cine este Irina Ursu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De multe ori, Irina a vorbit despre faptul că obișnuia să învețe modul practic, iar în cadrul cursurilor de la facultate primea o informație mai aprofundată și avea capacitatea să înțeleagă mai bine de ce lucrurile se fac în acel fel. Un echilibru bun între partea teoretică și cea practică.

Irina Ursu, despre cel mai frumos aspect al meseriei pe care o practică

Prezentatoarea de știri este încântată de faptul că află întotdeauna povești noi și interesante, acest lucru făcând-o să perceapă lumea altfel și să lege mai multe lucruri sau evenimente petrecute. Curiozitatea pe care o are, îi alimentează dorința de a cunoaște mereu persoane noi, de la care poate învață zilnic câte ceva.
“Afli tot timpul povești noi și interesante, înțelegi lumea în mod diferit. Înțelegem lumea din perspective diferite. Noi înțelegem felul în care se leagă lucrurile, evenimentele. Ideea de a întâlni oameni mă fascinează. Eu sunt o persoană extrem de curioasă. Îmi place că reușim să ascultăm și să schimbăm niște lucruri”,  a precizat Irina Ursu, în cadrul interviului.

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

Cine este Irina Ursu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Costel Bojog. „Eu nu apucasem să văd cum se face stand-up la noi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies