Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic.
Cine este Cristian Onețiu

Cristian Onețiu este co-fondator al celei mai mari companii de vânzări directe fondate local, nu doar din România, ci și din sud-estul Europei pe piața de produse bio, naturale și vegane.

Cristian Onețiu este un antreprenor, investitor, business mentor și autor, în vârstă de 44 de ani, care se numără printre milionarii României, având o avere estimată la 100 de milioane de euro. Totodată, omul de afaceri a ajuns în Top Forbes România, în 2012, iar în 2019 a intrat în Top 300 Capital.

Așteptările vieții ale lui Cristian Onețiu sunt ridicate, în comparație cu unii oameni care trăiesc doar dintr-un salariu.

Antreprenorul este de părere că, pentru a te bucura de o viață mai bună, trebuie să poți cheltui mai mult de 10.000 de euro lunar, fără să faci nimic. Totodată, Cristian subliniază faptul că nu este deținător de avion personal, și nici nu închiriază insule atunci când pleacă în locații exotice atunci când merge în vacanțe.
”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000
de euro lunar fără să faci nimic. Adică oriunde. O viață în medie bună. Dacă vrei o viață foarte bună îți trebuie un pic mai mult, bineînțeles. Pentru mine contează foarte mult ce fac toată ziua, cu cine mă întâlnesc și cu cine stau, ce impact are ceea ce eu fac. Eu am o viață destul de, hai să spun, normală în zona superioară a păturii medii. Nu am privat jet-uri, nu am lucruri excentrice, nu închiriez insule când mă duc...
De multe ori mă duc cu low-cost-uri dacă legăturile sunt mai firești și merg mai repede. Conduc, să zic, mașini mai... Că îmi plac mie mașinile, dar nu că sunt niște OZN-uri”
, a spus omul de afaceri, într-o emisiune TV.

Cine este Cristian Onețiu

Citeste si: Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

Cine este Cristian Onețiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

Ce vârstă are  Cristian Onețiu

La început, fiecare persoană se lovește în antreprenoriat de câteva eșecuri. Cristian Onețiu este autorul cărții ”Start în antreprenoriat”, devenind coach pentru cei care încep o afacere. Mai mult decât atât, Cristian Onețiu a fost votat cel mai inspirațional antreprenor român în anul 2019.

Acesta a dezvăluit într-un interviu dezamăgirea prin care a trecut, mai exact, faptul că antreprenorii nu au o viziune mare în afaceri, și că strădania lui de a promova antreprenoriatul mare a părut în zadar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Cea mai mare dezamăgire a ultimilor ani este că antreprenorii nu au cu adevărat determinarea de a depăși un status quo educațional și nici viziune mare în afaceri.

Ne mulțumim rapid cu puțin, și credem că le știm pe toate. Toată strădania mea de a promova antreprenoriatul mare și executat „SMART” pare o picătură într-un ocean de automulțumire. Merge și așa. Și în final… „ne descurcăm noi…”, a spus el.

Ce avere are Cristian Onețiu 

Citeste si: Cine este George Buhnici. „Sunt recunoscător!”

Cine este Cristian Onețiu

Citeste si: Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

Deși Cristian se bucură de afaceri de succes, nu se consideră o persoană foarte bogată, el aflându-se pe ultimele locuri în topurile averilor oamenilor de afaceri din țară.
”În top 500 Forbes eram cel mai sărac dintre cei bogați, adică eram pe locul 200 și ceva. Nu puteai intra în topul ăla dacă aveai mai puțin de 5 milioane avere, estimată, bineînțeles, și calculată după indicatorii lor de active, pasive, toate lucrurile care le-au luat în calcul. Acum, de curând, sunt în Top 300 Capital tot printre ultimii, adică 296. Accesul în lista asta e un pic mai sus, dar m-am distrat, că orice s-ar întâmpla, eu tot pe ultimul loc rămân și tot cel mai sărac dintre cei bogați sunt. Dar nu-i rău” a declarat Cristian Onețiu, într-o emisiune TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a început sa aibă succes Cristian Onețiu 

Cristian Onețiu a călătorit de multe ori în Statele Unite ale Americii, putând să-și formeze o părere despre americani, în comparație cu românii. Cristian este de părere că americanii au o gândire diferită față de oamenii din țară, deoarece ei sunt mult mai motivați când văd oameni de succes, și își doresc să progreseze și ei, pe când românii când văd oameni de succes devin invidioși pe reușitele celorlalți. 

”Am discutat și cu alții, tocmai am fost în State 3-4 săptămâni, și acolo filosofia e alta: dacă tu ai reușit să faci înseamnă că și eu pot să fac, învață-mă cum! La noi e: dacă tu ai reușit să ai, eu de ce n-am? Mie de ce nu-mi dai? Suntem puțin... așa, încă afectați de acest comunism socialism în care noi trebuie să avem egal chiar dacă nu muncim la fel, chiar dacă doar unii fac, alții mulți nu fac, iar cei care o dată la 4 ani de zile promit că fac, nu fac”, a mai spus el.

Citeste si: „Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Cine este Cristian Onețiu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Jorge. „Totul s-a terminat repede!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies