Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

Cine este Brighi
C

Brigitta Marta Gheorghe este una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi din țară, însă muzica nu i-a adus succesul la care s-ar fi așteptat. Cine este și cu ce se ocupă în prezent frumoasa artistă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Brigitta, cum a ajuns să colaboreze cu artiști internaționali și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți regretele pe care le are pe plan muzical și cum a ajuns să-și schimbe total cariera.

Cine este Brigitta Marta Gheorghe

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Brighitta Gheorghe

 

 

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

Ce vârstă are Brigitta Marta Gheorghe 

Brigitta, pe numele său întreg, Brigitta Marta Gheorghe, are frumoasa vârstă de 32 de ani și pe lângă frumusețea orbitoare care o caracterizează, este și o fată foarte talentată.

Brigitta s-a născut la Oradea și încă de la o vârstă foarte fragedă și-a dorit să aibă o carieră muzicală. A început să cânte de la vârsta de 9 ani și a absolvit cursurile unei școli de canto. A încercat să-și creeze o carieră muzicală, participând la diverse concursuri de talente, atât în România, cât și în Ungaria.

A fost solista trupei Sistem timp de un an și jumătate, perioadă în care a cântat la numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ulterior a fost observată de Hahaha Production și a avut o colaborare cu ei, cântând la diferite evenimente, unele chiar de o importanță semnificativă, cum ar fi nunta Elenei Băsescu.

Brigitta a avut posibilitatea de a colabora și cu un artist de talie internațională. Prin intermediul Hahaha Production, Brigitta a avut un duet cu Snoop Dogg care s-a bucurat de un succes extraordinar, având o mulțime de vizualizări pe youtube.

Cu ce se ocupă Brigitta Marta Gheorghe în prezent

Citește si: Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Cine este Brighitta Gheorghe

Citeste si: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Care este numele real al lui Brigitta

Frumusețea nu este singura calitate a lui Brigitta. Faptul că este talentată a fost dovedit în numărate rânduri, dar mai mult decât atât, Brigitta este și o persoană foarte ambițioasă. Artista nu s-a mulțumit cu puțin și a avut alte așteptări de la cariera ei muzicală, așteptări care i-au fost dezamăgite odată cu trecerea timpului.

M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală. Am participat la foarte multe concursuri, am luat și foarte multe premii. După 4 ani m-am înscris la un concurs de talente, unde am ajuns în semifinală. Pentru mine a fost o perioadă destul de grea, mi-aș fi dorit să aibă o finalitate mult mai frumoasă decât a avut, așa că mi-am dorit să trag concluzia că nu se mai poate nimic ”, a povestit Brigitta în cadrul unei emisiuni la care a participat.

Dezamăgirea pe plan muzical au făcut-o pe Brigitta să-și schimbe total cariera. Astfel, în prezent, frumoasa cântăreață este managerul unui fast food la o fermă de animale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Brigitta Marta Gheorghe, de pe scenă la bucătărie

Citește si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Brighi

Citeste si: Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Ce studii are Brigitta Marta Gheorghe 

Recent Brigitta Marta Gheorghe a participat la un cooking show în cadrul căruia a povestit mai multe detalii despre pasiunea ei din momentul de față: bucătăria.

Frumoasa solistă a mărturisit cum după decepția pe care a avut-o în muzică a fost nevoită să-și schimbe cursul vieții și s-a apucat de a doua ei pasiune, gătitul „ Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe mine mă face foarte fericită să gătesc. ”, a declarat Brigitta. 

La insistențele soțului, Brigitta Marta Gheorghe a început la vârsta de 24 de ani cursurile școlii de bucătari. După ce le-a absolvit a fost ucenic, iar ulterior a lucrat într-un restaurant à la carte. Brigitta a trecut prin experiența de a lucra și într-o cantină, unde se ocupa de meniul pentru corporații, având chiar și 1000-1500 de persoane la o masă.

Talentul său culinar, dar și inteligența de care a dat dovadă au făcut-o pe Brigitta să ajungă manager în diverse bucătării.

În prezent Brigitta a reușit să găsească un echilibru între pasiune și muncă, făcând ceea ce-i place și bucurându-se de succes în carieră. De asemenea, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, lucrurile s-au așezat frumos pentru fosta cântăreață. Brigitta este în prezent căsătorită și are doi copii minunați.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies