Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

cine este nosfe
Nosfe este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară

Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Însă știați că acesta a fost căsătorit?

Aflați din rândurile următoare cine a fost mai exact artistul Nosfe, ce vârstă avea acesta, dar și câteva aspecte interesante despre trupa din care făcea parte. În plus, descoperiți și cum s-a cunoscut acesta cu soția și mama fetiței sale.

Nosfe a murit. Ce vârstă avea Nosfe

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Creţan, s-a născut pe data de 24 martie 1985, în Galaţi.

Prin urmare, avea vârsta de 37 de ani când și-a pierdut viața.

Citeste si: Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”

satra benz
Nosfe este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cerasela Rogen. „Am avut o mamă vitregă ca în povești... a fost extrem de violentă!”

Cine a fost Nosfe

Nosfe  a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Acesta a fost artist al label-ului Seek Music, activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z.. Se pare că primul său concert, a avut loc în orașul său natal, Galați, iar cel de-al doilea, în Brăila. Artistul Nosfe s-a făcut remarcat și prin intermediul colaborării cu artista Ruby, cu piesa „Condimente“, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”,

a declarat Nosfe, în cadrul unui interviu.

nosfe satra benz
Nosfe este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

Nosfe a fost membru al trupei Şatra B.E.N.Z.

Trupa din care artistul Nosfe făcea parte, Șatra B.E.N.Z. reprezintă un grup de hip-hop cunoscut al zilelor noastre, abordând stilul trap, acesta fiind totodată și primul grup din România care a avut drepturi depline.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Așadar, trupa Șatra B.E.N.Z. a fost inițial formată din cinci artiști: Super Ed, Killa Fonic, Nosfe și Keed, aceștia patru fiind rapperi, ocupându-se de scrierea și interpretarea cântecelor, dar și alături de Lu-K, cel care este producătorul grupului. În prezent, mai exact încă din anul 2019, Killa Fonic este cel care a ales să părăsească trupa Șatra B.E.N.Z..

Toţi puştii ăştia care ne ascultă, descopăr că sunt foarte inteligenţi. Vorbesc cu ei, le răspund tuturor, sunt în contact cu ei şi îmi spun lucruri pe care le fac la scoală, ce nu le place la şcoală. Îmi spun că nu le place că învaţă lucruri care nu le folosesc pe viitor şi «Eu vreau ca viitorul meu să fie ăsta!». Sunt nişte oameni care ne plac pe noi şi au ales chestia asta şi se vede şi la concerte.

Vin şi sunt activi şi ne vor pe noi, ne iubesc şi noi simţim chestia asta. Copiii ăştia care ne ascultă pe noi ştiu să cearnă şi ştiu să ia informaţiile de care au nevoie. Şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că am reuşit să facem chestia asta, este foarte greu.”, a mărturisit Nosfe.

nosfe sotie

Citeste si: Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

 

Nosfe soție. Artistul Nosfe era  căsătorit

Nosfe a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, având, bineînțeles, un număr mare de persoane care îl admiră pe el ca persoană, dar și ca artist. Cu toate acestea, puține persoane cunosc povestea de dragoste dintre artist și soția sa.

Nosfe și Mădălina, căci despre aceasta este vorba, sunt părinți de fetiță. Acesta a fost cel care a dezvăluit publicului larg, faptul că și-a cunoscut partenera de viață, în momentul în care acesta se afla încă într-o relație, de mai bine de cinci ani.

Soțul meu este o persoană foarte cerebrală și, din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și... i-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen «Dai pasărea din mân ă, pe cioara de pe gard». I-a luat vreo 9 luni să se hotărască, o sarcină. Am suferit!”,  a povestit soția lui Nosfe.

Nici Nosfe nu s-a aflat într-o situație prea plăcută, ținând cont de faptul că acesta ținea și la iubita pe care o avea la acea vreme, de cinci ani, acesta fiind și motivul principal pentru care i-a luat aproape un an să-și facă curaj, pentru a-i spune ce se întâmplă și pentru a se despărți de aceasta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă, în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine zic direct. Acum am învățat asta! Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea, că am luat decizia.”,  a adăugat Nosfe.

Nosfe a murit

nosfe varsta
Nosfe este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

O veste trista s-a abătut asupra mediului online. Nosfe a decedat din cauza unui infarct făcut in timpul somnului, conform cancan.ro.

Poliția a confirmat că NOSFE a murit

Iată mai jos comunicatul oamenilor legii:

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea  , se arată în comunicatul Poliției.

Speak: "Unul dintre cei mai talentați si muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut si cu care am lucrat…a plecat…Toate gândurile bune către familie! Nu mi vine sa cred…NU POT! Condoleanțe familiei si prietenilor!

Odihnește-te in pace bro ca aici vei rămâne nemuritor!
"
a scris artistul despre moartea lui Nosfe.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies