Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

cine este alex bodi
Cine este Alex Bodi

Alex Bodi este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Afaceristul a apărut în atenția publicului, în urma relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

alex bodi afaceri
Ce afaceri are milionarul[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Andrei Bănuță. ”Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba.”

După ce bărbatul a început să aibă o relație amoroasă cu frumoasa blondină, acesta a început să devină cunoscut. Chiar dacă cei doi au fost căsătoriți, relația lor a fost plină de scandaluri, cu violență fizică și verbală.

Motivul principal al despărțirii dintre Alex și Bianca a fost infidelitatea bărbatului, după care au urmat o serie de controverse.

„Bianca, din 2 ani și jumătate de relație, 1 an și jumătate a fost numai în vacanțe. Niciodată nu am interpretat iubirea ca o joacă, sunt genul de om care nu spune des „Te iubesc”, sau poate nici nu spune, iar iubirea în viziunea mea, nu ar trebui mărturisită prin cuvinte.

Cred că vreo 4 femei am iubit cu  adevărat.”, a declarat omul de afaceri.

Cum își obține banii Alex Bodi

De când a apărut în lumina reflectoarelor, afaceristul s-a afișat doar în locații de lux, purtând haine extrem de scumpe și conducând mașini de sute de mii de euro. Cu toate acestea, Alex provine dintr-o familie modestă, din Mediaș. La 18 ani, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a mutat cu familia în Spania, acolo unde a jucat la liga a 3-a de la Real Madrid și a muncit pe șantier.

Alex a povestit că a trecut prin momente extrem de dificile în viața lui, în care a fost nevoit să comită ilegalități pentru a se putea întreține. La acea vreme, Bodi vindea aur cu acte false. Ulterior, s-a ocupat de vânzarea de mașini, activitate care i-a adus o sumă considerabilă de bani. În prezent, milionarul are mai multe afaceri în România, dar și peste hotare.

„Au fost momente cand nu aveam ce sa mananc.

Am fost pus in multe situatii urate.”, a mărturisit afaceristul.

Ce a declarat Alex Bodi despre fosta soție

alex bodi copii
Alex și una din fetițele sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

În trecut, Alex a avut încă o căsnicie cu Iulia Sălăgan, femeia care i-a dăruit o fetiță pe nume Selena. Cele două locuiesc împreună în Germania. Milionarul mai are un copil dintr-o altă relație, o fetiță pe nume Chaquelin, ce locuiește alături de mama ei, în Spania.

„Iulia a fost lângă mine în momentele în care eram un om foarte greu de stăpânit, eram stresat.

Din propria ei inițiativă a preferat să își vândă salonul și să mă ajute cu bani. Am trecut prin multe împreună, am locuit în Germania până să mă pun pe picioare, am deschis o firmă de transporturi. Posibil să fiu eu personajul negativ, dar am și eu sentimente, depinde de persoana de lângă mine.”, a povestit Alex Bodi.

În prezent, afaceristul are o relație de dragoste cu Ema Uta, unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din România.

Alex Bodi, probleme cu legea

alex bodi diicot
B[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Alessandra Stoicescu. „Nu pretind altceva”

În anul 2020, milionarul a fost reținut de procurorii DIICOT, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj. Dosarul îi are în atenție pe mai mulţi interlopi, care au fost acuzați că recrutau tinere pentru prostituţie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„În momentul de față trebuie să tac și să las ca legea și justiția să își facă treaba. Sunt sub investigații, se anallizează anumite lucruri, proveniența banilor, s-au audiat o grămadă de martori și așteptăm să vedem veridicitatea acuzațiilor. În momentul când am fost arestat, eu aveam totul pregătit, iar în acel moment aveam totul pentru a demonstra.”, a precizat iubitul Emei Uta.

Alex Bodi, relație controversată cu Ema Uta

alex bodi si ema uta
Alex Bodi și Ema Uta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Afaceristul are numeroase relații năbădăi, cum este și cea cu frumoasa blondină. Inițial, cei doi și-au ascuns relația de lumina reflectoarelor. La scurt timp, Alex și Ema au rupt relația de dragoste. De aproape un an, milionarul și regina machiajului s-au împăcat și au planuri mărețe de viitor.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Crina Matei: „Familia mea a fost deportată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies