Cine este Alessandra Stoicescu. „Nu pretind altceva”

cine este alessandra stoicescu
 Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu este una din cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din România.

De câțiva ani, vedeta îmbină viața profesională cu cea personală și este extrem de mândră de familia pe care a creat-o, alături de soțul ei. Mai mult, prezentaotarea TV este foarte îndrăgită și în mediul online, acolo unde postează des momente din viața ei.

Cum și-a început Alessandra Stoicescu cariera

alessandra stoicescu sot
Ce a povestit Alessandra, despre cariera ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A venit ca o minune”. Alessandra Stoicesu, dezvăluiri despre al doilea copil

Vedeta de televiziune este una dintre cele mai recognoscibile persoane din acest domeniu. Experiența își spune cuvântul performanței obținute de Alessandra, fiindcă a intrat în televiziune la doar 19 ani. Prezentatoarea este fidelă aceluiași post de televiziune încă din 1995, moment în care i s-a oferit postul de editor-prezentator. Cariera ei jurnalistică a avut multe cheie foarte importante, cum este cel al atentatelor teoriste de la New York, în 2001, când Alessandra era reporter.

De-a lungul anilor, prezentatoarea TV s-a remarcat în domeniul jurnalismului de mai ulte ori, cu reportaje și emisiuni de excepție.

Alessandra Stoicescu, un exemplu pentru generațiile viitoare

alessandra stoicescu varsta
Alessandra Stoicescu, despre viața de familie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău..."

De la pupitrul știrilor, prezentatoarea TV a decis că își dorește să îi învețe și pe alții meseria pe care o face cu pasiune, de atâția ani.

Așadar, Alessandra a declarat că unul din profesorii ei i-a dat curaj și speranță, dorindu-și la rândul ei să fie un îndrumător.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Acum mulți ani, Michael Mulford, profesorul meu de la școala BBC, mi-a zis: „Tu trebuie să fii în fața camerei”. El a văzut în mine mai mult decât mine chiar.

Și eu vreau acum, ca trainer, să le deschid mintea cursanților, să le dau informațiile necesare ca să ajungă acolo unde trebuie în televiziune.”, a declarat vedeta.

 „Ea este parte din noi” Ce declară Alessandra Stoicescu despre familia sa

alessandra stoicescu copil
Alessandra, Sergiu și copilul lor, Sara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Constantin Opriș, soțul Albertinei Ionescu. „Este un gentleman adevărat”

Ce vârstă are Alessandra Stoicescu

La 46 de ani, vedeta se poate considera o femeie împlinită, cu o carieră de succes și cu familia pe care și-a dorit-o. Tot în televiziunea în care lucrează, prezentatoarea TV și-a cunoscut actualul soț. În anul 2012, Alessandra Stoicescu și-a unit destinul alături de partenerul ei, Sergiu Constantinescu. Ulterior, în viața celor doi a apărut Sara, o fetiță care în prezent are 3 ani.

În ceea ce privește un al doilea copil, vedeta a mărturisit că până și micuța Sara a fost o minune.

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara, care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu”, a povestit Alessandra.

Prezentatoarea TV  a explicat că soțul ei mai are un copil, din altă căsnicie.  Cu toate acestea, Alessandra a mărturisit că se înțelege foarte bine cu tânăra, pe care o consideră parte din familie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

alessandra stoicescu
Alessandra Stoicescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi.”, a declarat știrista.

Ce a povestit soțul Alessandrei Stoicescu, despre relația lor

Cu toate că vedeta era una din cele mai cunoscute persoane din țara noastră, Sergiu a declarat că nu a plăcut-o pe Alessandra doar din ceea ce vedea pe micul ecran, ci abia când s-au cunoscut personal.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. ”, a povestit soțul cunoscutei știriste.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies