Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”
Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

Daniela Gyorfi este printre cele mai apreciate artiste din România. Încă din copilărie, a muncit pentru a-și împlini visul, iar mai apoi s-a menținut ani de zile în industria muzicală.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere. Ea a reușit să se facă remarcată de-a lungul carierei sale prin talentul desăvârșit, dar si prin atitudinea ei lipsita de inhibiții. Îndrăgita cântăreața a împlinit vârsta de 54 de ani pe data de 12 octombrie. În ciuda vârstei, artista se simte mai în formă ca niciodată și este recunoscătoare pentru tot ce a realizat pe plan profesional până în acest moment.


„Vârsta e doar un număr în buletin. Eu mă simt ok cu mine, mă simt bine, nu am nicio treabă că vai câți ani am’. Sunt ok așa cum sunt și asta contează cel mai mult. De fapt, contează ce am realizat până la vârsta asta. Anii trec pentru toată lumea, nu doar pentru mine.”, a spus Daniela Gyorfi, pentru Wowbiz.ro.

Cine este Daniela Gyorfi

Citeste si: Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Cine este Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Drama din copilărie cu care s-a luptat Daniela Gyorfi

Cântăreața de muzică de petrecere și-a amintit de vremurile copilăriei, când încă se afla pe băncile școlii. Momentul dificil prin care a fost nevoită să treacă în copilărie este acela că, la vârsta de doar 10 ani, mama sa a rămas paralizată.

Aceasta a povestit într-un interviu faptul că a avut multă grijă de mama sa, fiind în același timp la o școală nici prea bună, nici prea proastă.
„De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la școală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu știu unde… Am avut grijă de mama mea.
Am făcut o școală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiau să iau bacul. Eu aveam fire de artist. Aveam ureche muzicală. La George Enescu când am intrat, am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relații”
, a spus Daniela Gyorfi, potrivit unei surse de știri.

"Era pe 9-10 August, în 80’, țin minte că am venit acasă și mama făcea curat.

Stăteam cu bunica mea, la etajul unu'. Mama spală prin casa și a zis "ma duc pe balcon, sa spăl geamurile"(...) Ca în alte dăți, ea spăla și pe dinafară(...) a coborât, s-a dus prin curtea blocului, a urcat(...) Când a spălat geamurile pe dinăuntru a udat balconul, s-a udat scara ai metalică cu ceva care a alunecat.(...) Ea a pus un picior, a făcut un pas, doi, trei, s-a întins, s-a dezechilibrat și a căzut în picioare(...)
Câzând în picioare s-a dezechilibrat iarăși și a căzut în șezut, pe spate.(...) În iarba din fața blocului erau țevi tăiate și a căzut cu coloana în aceea țeavă. Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă(...) A venit fata de la parter și a mișcat-o de picioare, i-a dat mâna ca să se ridice.(...) Până a venit salvarea tot au mutat-o, au schimbat-o.(...) De unde să știi că, în momentul când un om se lovește și cade, trebuie să-l lași acolo pentru că dacă îl miști și are coloana fracturată există riscuri.
Ca să stea mama acasă, trebuia să stai lângă ea.(...) Era bolnavă de gradul unu,  adică asta necesită însoțitor...Eu eram în clasa a cincea(...) Bunica mea nu avea serviciu, dar nu voia să aibă grijă(...) adică știi cum e, când ești bolnav toată lumea te ajută până într-un punct.(...) E clar că părinții nu fac parte din aceeași categorie, dar îți spun ca idee, un om bolnav trebuie ajutat permanent. (...) Bunica mea a vrut să o bage la azil, pentru că nu avea cine să aibe grijă de ea.(...) Există persoane care n-au cunoscut și ceea ce spun acum sigur își aduc aminte. (...)  A spus că: "Eu nu pot să am grijă de ea și ea o să se ducă la azil.", a declarat Daniela Gyorfi, în cadrul emisunii "În Oglindă", moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube "theXclusive" . 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din nefericire, în anul 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Mama ei a decedat la Spitalul Clinic de Urgență. Aceasta suferea de cancer la plămâni, care a produs metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Ce vârstă are Daniela Gyorfi 

Cine este Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

Relația Danielei Gyorfi cu George Tal

Daniela Gyorfi are o relație cu tatăl copilului ei de mai bine de 15 ani, însă, cei doi nu au oficializat relația printr-o căsătorie. În cadrul unui interviu, cântăreața a făcut declarații despre motivul pentru care a decis să nu facă pasul cel mare, de a merge în fața altarului alături de partenerul de viață.
"Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor", a spus artista.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”

Cine este Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Daniela Gyorfi are o fiica

Citeste si: Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Daniela Gyorfi are împreună cu George Tal o fiică, Maria, care a împlinit vârsta de 11 ani. Maria este un copil foarte descurcăreț și inteligent, în anii ce au trecut având propria rubrică la televizor. Așadar, Daniela Gyorfi a vorbit cu fiica ei despre faptul că cei doi, Daniela și George, nu sunt căsătoriți. Totodată, Daniela a recunoscut faptul că are o relație extrem de deschisă cu cea mică și că este la curent cu tot ce se întâmplă în familie.
"Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează.", a mai adăugat artista, potrivit VIVA.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies