Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”

Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”
Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”

Daniela Gyorfi a lansat, de curând, o nouă melodie, ”Mama”, o melodie pe care, așa cum recunoaște în exclusivitate, a făcut-o cu gândul la mama sa, trecută în lumea celor drepți acum 6 ani.

Culmea, melodia pe care abia acum a scos-o pe piață a fost compusă încă de acum patru ani, pe când rana decesului mamei sale era mai proaspătă, dar, până zilele trecute, nu s-a gândit să o lanseze alături de un videoclip.

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

Citeste si: Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin

Citeste si: Daniela Gyorfi a dezvaluit care sunt secretele siluetei ei perfecte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Mă gândeam la mama, pentru că sunt momente când nu mai pot de dorul ei și o cântam în mașină, o fredonam mai mult. Piesa era compusă încă de acum patru ani, dar nu mers niciodată în studio să o înregistrez, o țineam mai mult pentru mine...

Eram cu Maria, cu fiica mea și a lui George, iar când a auzit-o, a început să plângă... Atunci mi-am dat seama că trebuie neapărat să o scot pe piață, că este o melodie în care, într-un fel sau altul, ne regăsim cu toții. Este compusă cu suflet, este ceea ce simt eu față de mama mea. Iar Mariei îi place și mi-a spus că simte și ea emoția versurilor, că mama e chiar așa cum cânt eu”, ne-a spus Daniela Gyorfi despre melodia scoasă zilele trecute pe piață.

De altfel, susține artista, de foarte multe ori se gândește la mama sa atunci când cântă melodii triste. ”Mama este tot timpul cu mine, în gândul meu. Melodiile triste pe care le cânt mă fac de fiecare dată să mă gândesc la ea”, mai spune artista.

 

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama acum șase ani

Mama Danielei Gyorfi, Anica, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viaţă în 2013, la Spitalul Clinic de Urgenţă, după ce fusese internată la terapie intensivă. Medicii de la Spitalul de Urgenţă au descoperit că femeia suferă de cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze şi la ficat. Mama solistei a fost înmormântată la cimitirul Bellu din București, în cavoul cumpărat de artistă pentru familia ei. Artista este devastată și acum de pierderea suferită cu șase ani în urmă, cu atât mai mult cu cât, de nenumărate ori, Daniela Gyorfi a mărturisit cât de mult îşi iubeşte mama, de

care a avut grijă în fiecare zi, de la cumplitul accident suferit în urmă cu mai bine de 30 de ani, când a căzut şi a paralizat.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies