Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”
Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Mădălina Creţan este soția artistului de rap, Nosfe. Însă știați cum s-au cunoscut cei doi?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția regretatului artist Nosfe, Mădălina Creţan, ce vârsta are, dar și cum l-a cunoscut pe celebrul artist. În plus, descoperiți și cum a căzut ca un trăznet, vestea care a uimit pe toată lumea.

Ce vârstă are Mădălina Creţan

Mădălina Creţan, pe numele său întreg, Mădălina Mădălina Creţan are frumoasa vârstă de 35 de ani și este soția regretatului artist de muzică rap, Nosfe.

Mihaela Creţan si Nosfe in ziua căsătoriei civile[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noi informații în cazul morții lui Nosfe. Oamenii legi au deschis dosar penal, după ce artistul s-a stins din viață

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe

În timp ce soțul său, Nosfe, era un artist desăvârșit de rap, care își punea tot sufletul în muzica sa, soția lui, Mădălina Creţan, este blogger, dar și actriță.

Aceasta, împreună cu soțul său, au fost actori în filmul românesc „Legaţii” (2022), film în care Mădălina Creţan interpretează rolul Carinei, iar Nosfe îl interpreta pe cel al personajului Tudor.

Filmul „Legaţii” prezintă   un grup de oameni care lucrează în domeniul tehnologiei, care pleacă la munte pentru un weekend dedicat corporației. Deși în prima noapte s-au distrat și au petrecut, vor afla că au de făcut o drumeție de 24 de ore, în timp ce sunt legați unul de altul, cu o frânghie.

“Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!” s-a prezentat soţia regretatului Nosfe la o emisiune tv.

Citeste si: Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”

Mihaela si Nosfe in ziua in care s-au căsătorit religios[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: ,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Cum și-a cunoscut artistul Nosfe, soția

Nosfe  a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, cu toate acestea, puține persoane știu cum a început povestea de dragoste dintre acesta și soția sa, Mădălina Creţan, cu care are și o frumoasă fetiță.

Chiar artistul a fost cel care a dezvăluit publicului larg, faptul că și-a cunoscut partenera de viață, în timp ce încă se afla într-o relație.

Soțul meu este o persoană foarte cerebrală și, din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și... i-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen «Dai pasărea din mână, pe cioara de pe gard».

I-a luat vreo 9 luni să se hotărască.”   a povestit soția lui Nosfe.

"Am învățat și că familia mea devine mai puternică pe măsură ce trece timpul! Am învățat că fără soțul meu mi-ar fi fost foarte greu să merg mai departe după toate cele învățate mai sus!" a scris Mădălina Creţan pe blogg-ul ei culinar.

Mihaela si Nosfe in ziua in care s-au căsătorit religios[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Atunci am început să scot ce am pe suflet!”

Artistul Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Creţan, s-a născut pe data de 24 martie, în Galaţi, prin urmare, acesta avea vârsta de 37 de ani. Artistul a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară, atât solo, cât şi în trupa Şatra B.E.N.Z..

Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”,  a declarat  Nosfe, în cadrul unui interviu.

cine a fost nosfe
Artistul Nosfe s-a stins din viata[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”

Soția artistului, Mădălina Crețan a publicat pe rețelele de socializare, câteva fotografii de la concertul susținut de soțul său, alături de membrii trupei Șatra Benz la Romaero, în București. Astfel încât, nimeni nu se aștepta la teribila veste ce avea să urmeze.

''Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!'', a fost mesajul postat de trupa Șatra B.E.N.Z., chiar pe paginile lor de socializare.

Colegii de scenă ai lui Nosfe au dorit să pună capăt oricărui zvon legat de cauza trecerii în neființă a artistului, motiv pentru care au postat un story pe contul de Instagram al trupei.

''Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte.'', au menționat aceștia.

nosfe a murit
Artistul Nosfe s-a stins din viata[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a postat de asemenea, o fotografie pe contul său de Instagram, alături de mesajul:  „Iubirea mea…”, iar în urmă cu doar 10 ore, aceasta și-a schimbat poza de profil de pe paginile sale de socializare, alături de un mesaj dedicat trup și suflet artistului.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies