„Am învățat foarte multe lucruri de la mama! Cu mine și cu Geta mama a fost foarte deschisă.” Ileana Sterp, despre învățăturile pe care le-a primit de la mama Geta

„Am învățat foarte multe lucruri de la mama! Cu mine și cu Geta mama a fost foarte deschisă.” Ileana Sterp, despre învățăturile pe care le-a primit de la mama Geta
„Am învățat foarte multe lucruri de la mama! Cu mine și cu Geta mama a fost foarte deschisă.” Ileana Sterp, despre învățăturile pe care le-a primit de la mama Geta

Ileana Sterp a vorbit despre relația specială pe care o are cu mama Geta.

Mama Geta este un exemplu pentru multe femei de la noi din țară, reușind de-a lungul vieții să muncească din greu, să își creeze o situație financiară prosperă prin muncă și să îngrijească singură patru copii. De aceea, mama Geta și întreaga familie Sterp este foarte apreciată în mediul online, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile zilnice.

Ileana Sterp a fost invitată în cadrul unei emisiuni și a vorbit despre învățăturile pe care le-a primit de la mama sa încă din copilărie.

Mama Geta, un adevărat exemplu pentru copiii săi

Citește și: „Tata a fost imparțial. Mama a reacționat destul de ciudat. Nici ai mei frați nu au fost foarte încântați.” Ileana Sterp nu a primit susținere din partea familiei în momentul în care s-a botezat

 Ileana Sterp, despre învățăturile pe care le-a primit de la mama Geta
Mama Geta alături de Ileana și Getuța [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „M-a emoționat foarte tare. Sunt emoționată și îmi vine să plâng.” Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?

Ileana a dezvăluit că deși mama lor nu a stat cu gura pe ei să îi învețe cum să se comporte, ei au învățat prin puterea exemplului de la femeia care le-a dat viață.

Mai mult decât atât, bruneta își apreciază foarte mult mama pentru că a fost mereu deschisă cu ea și cu sora sa, Getuța.

Am învățat foarte multe lucruri de la mama. Noi ne-am auto-educat mai de grabă prin exemplul ei. Ea ne-a fost un exemplu foarte bun. Nu prea țin minte să ne fi educat așa cu vorba. Nu a fost foarte multă teorie, dar prin exemplul ei de femeie dreaptă cred că așa ne-am educat și noi cumva singuri.

Cu mine și cu Geta mama a fost foarte deschisă, cu noi fetele, și ne explica foarte multe chestii încă de când eram mici .”, a spus Ileana Sterp.

Ce activități făcea Ileana Sterp când se ducea cu vacile în copilărie?

 Ileana Sterp, despre învățăturile pe care le-a primit de la mama Geta
Ileana Sterp și mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La rândul lor, toți copiii familie Sterp au fost nevoiți să ajute la treburile gospodărești. Ileana Sterp a povestit despre activitățile pe care obișnuia să le facă în timp ce mergea cu vacile pe câmp.

Îmi plăcea foarte mult să colorez și să citez. Desenam, coloram. Nu am niciun talent în direcția asta, dar încercam. Îmi plăcea și să citesc. Țin minte că am primit o Biblie cu o copertă albastră cu fermoar, mică și am început să citesc Biblia.

Cineva îmi spusese că este bine să începi să citești Noul Testament. Am început eu acolo și îmi luam carioci cu mine și îmi însemnam versetele care mie îmi plăceau cel mai mult. Când mergeam cu vacile doar păzeam vacile în timp ce mâncau iarbă și era foarte mult timp pe care voiam să îl valorific cumva. Îmi făceam și temele la vac i.”, a povestit Ileana Sterp.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Prin artă am găsit întotdeauna vindecare și lumină.” Sorana Darclee, în doliu! Mama artistei s-a stins din viață. Ce a făcut vedeta la scurt timp după înmormântare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies