”Am leșinat de două ori.” Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit

”Am leșinat de două ori.” Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit
”Am leșinat de două ori.” Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit

Angela Rusu și partenerul ei de viață au fost la un pas de a-și lua rămas bun, după ce artista a reușit să piardă kilograme cu ajutorul balonului gastric. Iată despre ce este vorba!

Angela Rusu și soțul ei voiau să se despartă, după ce cântăreața a slăbit datorită balonului gastric. Aceasta nu era încântată de greutatea sa, motiv pentru care a hotărât să apeleze la balonul gastric, după sfaturile unei prietene. Astfel, artista a mărturisit că nu putea să mai țină diete, așa că a luat respectiva decizie care a ajutat-o să dea jos 11 kilograme.

Partenerului de viață al Angelei Rusu nu i-a plăcut nicio secundă ideea ca artista să recurgă la această intervenție non-invazivă, iar relația lor a fost la un pas să eșueze.

În urmă cu puțin timp, Marius a dezvăluit că nu este mulțumit de hotărârea soției sale din cauza faptului că aceasta nu respectă regimul alimentar impus de medic.

Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit cu ajutorul balonului gastric

Angela Rusu, în vârstă de 46 de ani, se numără printre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din țară.

Recent, artista a hotărât să apeleze la balonul gastric pentru a slăbi, însă decizia a zdruncinat relația dintre ea și soțul ei. Marius a menționat faptul că Angela Rusu nu respectă regimul alimentar primit de la medic.

„Sunt nervos, poate. Ea putea oricum să slăbească fără acest balon gastric, a mai putut și în trecut. Era o chestie mentală. Au toate niște reacții adverse și nu-mi plac”,

a afirmat Marius, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Tudor Chirilă a făcut o declarație pentru iubita lui, în mediul online. “Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă.”

Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit datorită balonului gastric[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: ,,Am fost foarte rău”. Angela Rusu a trecut prin momente teribile, după ce i-a fost pus un diagnostic greșit

Angela Rusu, probleme de sănătate înainte de sărbătorile de iarnă

Mai mult decât atât, partenerul artistei a dezvăluit că își face griji pentru starea de sănătate a Angelei. De asemenea, un alt motiv pentru care bărbatul se îngrijorează este faptul că soția lui a leșinat de două ori, după operația la stomac, iar aceștia au trebuit să își anuleze vacanța, dar și concertele de Revelion.

„Am leșinat de două ori în patru zile. Eu nu am știut nimic, nu am simțit nimic înainte. Prima dată m-am lovit în baie foarte rău, am fost și vânătă pe partea stângă”, a menționat Angela Rusu. Aceste lucruri au înrăutățit și mai mult relația celor doi și au fost la un pas de despărțire.

Citește și: Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Angela Rusu și soțul ei, în pragul despărțirii după ce vedeta a slăbit datorită balonului gastric[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

Angela Rusu și soțul ei au căzut de comun acord să apeleze la terapie de cuplu pentru a-și salva mariajul, de dragul fiicei lor.

„Am stabilit de comun acord, am zis că ar fi indicat să facem terapie de cuplu, să ne învețe cineva cum să gestionăm problemele.

Nu cădeam de acord în anumite probleme din familie. El era de o părere, el de altă părere”, a dezvăluit Angela Rusu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este şi cu ce se ocupă Marius Moldovan, soţul Angelei Rusu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cine este Angela Rusu. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies